2. el RX 560 2 GB alınır mı?

Hocam zaten öyle çok oyun oynayan birisi değilim günlük hayatta bu bilgisayarda muhasebe uygulamaları kullanıyorum oyunu çok oynayan biri değilim ufaktan dokunuş yapmak istiyorum.
Yukarıya yazdığın oyunlarda muhtemelen zorlanır. Pes 21 ve 22'yi de açmaz.
Peki düşük daha az güç kullanan ekran kartı önerir misiniz?
Genelde 1030'dan güçsüz oluyorlar. Varsa R7 240 falan vardır.

Yukarıya yazdığın oyunlarda muhtemelen zorlanır. Pes 21 ve 22'yi de açmaz.

Genelde 1030'dan güçsüz oluyorlar. Varsa R7 240 falan vardır.
pes 2018 falan da olur pesten yana sorun yok

pes 2018 falan da olur pesten yana sorun yok
Sen bilirsin. Lakin yine de önce PSU almanı öneririm. İleride 1030 sana yetmemeye başlayacak çünkü.

Sen bilirsin. Lakin yine de önce PSU almanı öneririm. İleride 1030 sana yetmemeye başlayacak çünkü.

Peki neden yetmez? Oyunlardan dolayı mi, ben zaten oyun oynayan çok biri değilim günde en fazla 1 2 saat oynuyorum.

Peki neden yetmez? Oyunlardan dolayı mi, ben zaten oyun oynayan çok biri değilim günde en fazla 1 2 saat oynuyorum.
Evet, oyunlardan dolayı. Oyun oynayan birisi değilsen tamamdır lakin 1 saatlik oyun süreni de kasa kasa harcamak yerine daha akıcı oynayabilirsin.

Evet, oyunlardan dolayı. Oyun oynayan birisi değilsen tamamdır lakin 1 saatlik oyun süreni de kasa kasa harcamak yerine daha akıcı oynayabilirsin.
peki hocam şu konuyu noktalayalalim ve çözüm isaretliyelim. 220w psuya 1030+ i7 870 yeterlidir dimi. (şimdilik)

peki hocam şu konuyu noktalayalalim ve çözüm isaretliyelim. 220w psuya 1030+ i7 870 yeterlidir dimi. (şimdilik)
12V kanalından 200 w verirse muhtemelen yeter.

Eğer elinizdeki GT420 ile sorun yaşamıyorsanız, GT 1030 ile de sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle, TDP değerleri aşağı yukarı aynı, hatta GT 1030 daha az güç çekiyor. GT 1030'u ne kadara buldunuz?

Eğer elinizdeki GT420 ile sorun yaşamıyorsanız, GT 1030 ile de sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle, TDP değerleri aşağı yukarı aynı, hatta GT 1030 daha az güç çekiyor. GT 1030'u ne kadara buldunuz?

700 TL hocam 2.el sağlam gözüküyor test yaptırıp alacağım.

Psu 220 watt mı volt mu? Tekrar kontrol edebilir misiniz? Volt ise watt değerine bakıp yazınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…