2. el RX 560 nasıl hızlıca satılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 1 aylık 2 yıl garantili 4 GB RX560 var. 2.el hızlı bir şekilde satmak istiyorum önerebileceğiniz siteler var mı? Konya/ereğli deyim bu yüzden insanlar almak istese bile test edemeyecekler büyük ihtimalle ve eğer satabilirsem üstüne biraz daha bütçe ekleyip 1500TL ile ekran kartı almak istiyorum. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. İnsanlara da test ettirmek istemiyorum açıkcası. Malum korona virüs olduğu için.

Sıfırı 800TL ise 650-700TL arası koyup çalışdığını video ile gönderip satabilirsiniz kutusu falan duruyorsa rahat gider.

Tabiki de ucuza satarak ve ekran kartını överek. Çok iyi kullanıldı harika çalışıyor garantisi daha var diyerek. Böyle hızlı satabilirsiniz.

Eğer makul bir fiyata koyarsanız, alıcı zaten sizi kolayca bulacaktır.

Direkt peşin para istiyorsanız da, ikinci elcilere gidip fiyat sorgulatabilirsiniz.

Kimseyi dolandırmadığın sürece değişik ilgi çekici taktikler kullanabilirsin. Ben araba bakarken "İmamdan temiz kullanılmış Mazda araba." yazıyordu ilanda.

İkna edici açıklama yazın. Temiz havası uyandırsın. Toz, kir vesaire varsa temizleyin fotoğraf çekmeden. Karizma bir şekilde masaya koyup fotoğraf çekin. 10-12 fotoğraf olsun. Çok fotoğraf iyidir, alıcı sever ayrıntıları.
Fiyatı da makul olursa ekran kartı piyasasının uçtuğu bu günlerde birileri ucuza RX 560 görünce sevinebilir.

bilgisayarcılar alır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…