Çözüldü 2. el RX 570 alırken test edilecek programlar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhanmacar

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2. El GİGABYTE'ın RX570 modelini buldum. Satıcı ile biraz sohbet ettiğimde kartı madencilik için almış olup ancak etherium fiyatı düşünce hiç çalıştırmadan kutusuna koyduğunu söyledi. Ben de haliyle pek güvenmiyorum, bu karta test yapacak olsam hangi test programlarını ve nasıl testler yapmamı önerirsiniz?

Çözüm
2. El GİGABYTE'ın RX570 modelini buldum. Satıcı ile biraz sohbet ettiğimde kartı madencilik için almış olup ancak etherium fiyatı düşünce hiç çalıştırmadan kutusuna koyduğunu söyledi. Ben de haliyle pek güvenmiyorum, bu karta test yapacak olsam hangi test programlarını ve nasıl testler yapmamı önerirsiniz?

Öncelikle hayırlısı olsun.
MSI Afterburner Programından fan kontrolü yapmanızı öneriyorum. (%15-%25-%50-%100)
Mutlaka mevcutsa oyun oynamanızı ve MSI Afterburner üzerinden değerleri kontrol etmenizi öneriyorum.
GPU-Z Programından kartın özelliklerine de mutlaka bakmanızı öneriyorum.
Ekran kartın boşta ve yükte çalışırken ısı değerlerini internetten araştırıp not alın ve kartı alacağınız zaman mutlaka kıyaslayın.
Kimseyi suçlamak istemiyorum ama, hiç kullanmadıysa neden mining için aldım desin ki, fiyatın düşeceğini veya alıcıyı kaybedeceğini bilmiyor mu?
Mining için aldığını söylemeyebilirdi de, asıl amacını belirtip ne de olsa kullanmadığı için dürüstlükle güven kazanmak isteyebilir. Kaç para ürünün fiyatı? Duruma göre sıfırını almanız içinizi daha rahat tutar.

Mining için aldığını söylemeyebilirdi de, asıl amacını belirtip ne de olsa kullanmadığı için dürüstlükle güven kazanmak isteyebilir. Kaç para ürünün fiyatı? Duruma göre sıfırını almanız içinizi daha rahat tutar.
Fazla iyimsersiniz, fakat ben ticarette kârın dürüstlükten önde görüldüğünü düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz :)

800 lira dedi, hiç kullanmadım ve kullanmayacağım için bu fiyata bırakıyorum dedi.

Öncelikle hayırlısı olsun.
MSI Afterburner Programından fan kontrolü yapmanızı öneriyorum. (%15-%25-%50-%100)
Mutlaka mevcutsa oyun oynamanızı ve MSI Afterburner üzerinden değerleri kontrol etmenizi öneriyorum.
GPU-Z Programından kartın özelliklerine de mutlaka bakmanızı öneriyorum.
Ekran kartın boşta ve yükte çalışırken ısı değerlerini internetten araştırıp not alın ve kartı alacağınız zaman mutlaka kıyaslayın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı