2. el RX 570 sistemin ederi nedir?

2000 TL RX 570 bulursanız sahi söylüyorum haber verin alayım. 3000-5000 bandında hepsi. Kasa psuyuda vakıf kurumlarında bağışlıyoruz. Anakartı beleş versin canım ölümlü dünya nasılsa.

2000 TL RX 570 bulursanız sahi söylüyorum haber verin alayım. 3000-5000 bandında hepsi. Kasa psuyuda vakıf kurumlarında bağışlıyoruz. Anakartı beleş versin canım ölümlü dünya nasılsa.
Pardon trollük yaptığınızı fark etmemişim. İyi eğlenceler.
Bırakın 5000TL'yi şu anda 4GB RX570'e bir 3000TL veren bir kişi en hafif tabirle enayidir.

Son düzenleme:
Bu arada bulsun ciddi manada alacağım yahu.

%99 minningten ber taraf olmuştur ama adam 3K verene enayi diyor. 3kya bulsun öpüp başına koysun. 5-6k oynuyor 0.eli
Konuyu açan aynı arkadaşın başka bir konusu var.
R3 1200,8 RAM, anakart ve 240GB SSD ile kasayı 3200TL'ye bulmuş.
Size iyilik yapayım. Arkadaşa sorun o kasayı satın alın. 2000TL'ye RX 570 sizin olsun. Geriye kalanını 1200TL'ye ben alıyorum.

Son 1 ayda fiyatlar düştü. Ben garanti etiketi açılmamış RX 570'i 2300TL'ye satamadım 1-2 ay önce fiyatların tavan yaptığı zamanlarda. Her ilana çıkan kart o fiyata satılıyor mu sanıyorsunuz anlamıyorum.
@@Sinan Engin v1 size söylemiyorum ama burada görüp de 3000-3500TL'ye RX 570 buldum bak forumda da bu fiyatlardan başlıyormuş deyip alan arkadaşlar olur yazıktır günahtır. Yapmayın.

Ne alaka adam 2000'e bul alayım diyor hadi bulda alsın.

Son düzenleme:

Ya bak arkadaşım tamam anladık onları. Sen bana 2000TL'ye RX 570 bul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bak arkadaşım tamam anladık onları. Sen bana 2000TL'ye RX 570 bul.
Sarı sitede birsürü ilan mevcut. Lütfen karnınızdan konuşup gereksiz mesaj atmayınız. Bu yüzden serbest piyasa deniyor. Arkadaşın attığı sistemin fiyatı taş çatlasın 4000tl'dir.

Yok hocam arkadaşın mevzusu başka ben onu anladım. Dediğim gibi kendini belli etti de konu sahibine yazık inanır gider alır veya gider birisi 5000TL verir böyle sisteme ona yazık.

Millet de çanak tutuyor böylelerine.

Haklısınız hocam. Malum günümüz şartlarında herkes birbirini kazıklayıp kar etme düşüncesinde. Maksimum ederi 4k bu devirde o bilgisayarın.

Heralde arkadaşlar ITX ekran kartı attıklarının farkında değiller. Boost ve base clocklar kapalı. Isınma sorunlar var zaten forumda bin tane konu var RX570ITX alınır mı diye. Ekran kartınız 85 derece olmasını istiyorsanız neden olmasın. Onun yerine çift fan 1650 alırım daha iyi konuşmak için konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…