2. El RX 580 8 GB mı GTX 1060 6 GB mı ?

berbatine

Decapat
Arkadaşlar 1350 lira bütçe ile 2. el kart arıyorum ve bu iki kart arasında kaldım.

Bildiğiniz gibi 580 kartlar piyasada daha ucuza satılıyor zira 2 aylık Sapphire RX 580 Nitro+ OC 8GB kart buldum 1200 lira istiyor satıcı ve öte yandan 1350 lira bütçeye GTX 1060 6GB 1 yıl kullanım süresi olan kartlar da var.

Fiyat önemli değil fakat performans olarak hangi kartı tavsiye ediyorsunuz ?

Not: Ryzen 5 1500x işlemci kullanıyorum.

iki kart da birbirine çok yakın fps değerleri verecektir yalnız hangisinin daha fazla vrami varsa onu seçmenizi öneririm .

Bence RX 580

Arkadaşın bahsettiği 8GB kart ama.
Ben de zaten arkadaşın dediği 4 GB demedim ki. İkinci el 8 GB alacağıma aynı paraya sıfır 4 GB alırım. 4 GB VRAM yetecektir, hiç değilse kendi adıma faturalı ve kullanılmamış kart alırım.

Miningde kullanıldığını nasıl anlayacaz. Bende RX 480 var bir ara satayım dedim hep mining yapılmış muamelesi yapıyolar. Oysaki LoL dışında birşey oynanmadı. Sadece akşamları çalıştı.

GTX 1060 6GB almanı tavsiye ederim, memnun kalmazsan elden çıkarman daha kolay olur. RX kartlarına mining muamelesi yapıyorlar genelde elinde kalır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…