2. el RX 580 8 GB vs GTX 1650S

2250'ye GTX 1660 Super buldum fakat Param Güvende'si yok sahibinden hakkında çok bir bilgim yok Param Güvende ile satın alabiliyor muyum?
Satıcıya param güvende ile almak istediğinizi söyleyebilirsiniz belki o şekilde kabul edebilir. Bu arada haberiniz olsun ben bundan 2.5 hafta falan önce 2700 TL'ye GTX 1080 kart aldım. Daha yeni mining'li olduğunu farkettim resmen dolandırıldım. Mining olmadığı söylenmişti bana yani böyle eski kartları alırken dikkat edin.

2250'ye GTX 1660 Super buldum fakat Param Güvende'si yok sahibinden hakkında çok bir bilgim yok Param Güvende ile satın alabiliyor muyum?

Param Güvende ile veya elden alma şansınız yok ise uzak durun. Dolandırılma riskiniz yüksek.

2.elde RX 580 çok miningli dedikleri için GTX 1650 Super düşündüm. Sizce hangisi daha kullanışlı olur?

2 yıldır RX 580 kullanıyorum 2. el aldım sıkıntısı yok şu anlık.

Yeni nesil oyunlar için konu sahibinin bütçesine bakarsak RX 580 hiç mantıklı değil.

Tabii bir de FSP 450 watt PSU bulunmakta fakat eğer Param Güvende kabul ederlerse GTX 1660 alacağım.

bütçesini görmedim pardon

bunlar iyidir

Param Güvende ile alacağım açar mısınız deyince açıyorlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…