Adulbul Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 212 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Ekran kartı upgrade edeceğim. RX 580 düşünüyorum fakat mining meselesi yüzünden kafam karışık. Beni biraz aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Ekran kartı upgrade edeceğim. RX 580 düşünüyorum fakat mining meselesi yüzünden kafam karışık. Beni biraz aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.698 Makaleler 5 Çözümler 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Performansı normalse, çok da fazla ısınmıyorsa alınır.
Zortobos Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Satın alacağınız kişi ekran kartının modelini gösterecek şekilde FurMark testi yapıp size sonuçların fotoğraflarını atsın ısınma sorunu yoksa sıkıntı yoktur.
Satın alacağınız kişi ekran kartının modelini gösterecek şekilde FurMark testi yapıp size sonuçların fotoğraflarını atsın ısınma sorunu yoksa sıkıntı yoktur.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 4 GB modelleri miningsiz olur genelde. Güzel fiyata bulunursa o da düşünülebilir. Gidip de 8 GB parası vermeyin ama.
4 GB modelleri miningsiz olur genelde. Güzel fiyata bulunursa o da düşünülebilir. Gidip de 8 GB parası vermeyin ama.