2. EL RX 580 alınır mı?

Abdlkdrsh

Decapat
2. El Asus RX580 8GB OC almayı düşünüyorum da adamla muhabbet ettik 3-4 aydır kutuda diyor garantisi devam ediyormuş 7 aylık kart. Sizce 2. El almak mantıklı mı? 0 fiyatları çok pahalı bütçem yetmiyor. (Kart 1000TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi testleri yapmam gerekiyor ? Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Mining yapılıp yapılmadığı teste anlaşılmaz maalesef. Kartta bariz bir sorun yok ise testlerde ortaya çıkmaz. Furmark gibi testlerle kartın stabilitesini ölçersin ona göre alırsın. Şunu söyliyeyim eğer kartın garantisi devam ettiği halde satıyorsa birisi ve uzun süredir bi kenarda bekliyor diyorsa ilk başta mining için almıştır, umduğunu bulamayınca satmaya karar vermiştir.

Anladım. Peki sence 2-3 ay mining yapılmış kartı almak mantıklımı ? Sürekli sorun yaşarmıyım ?

Anladım. Peki sence 2-3 ay mining yapılmış kartı almak mantıklımı ? Sürekli sorun yaşarmıyım ?
Miningde kartı tam performans çalıştıran da var çalıştırmayan da var. Tam performans 7/24 açık kalması kartı 3 ayda bile epey yıpratabiliyor. Lakin alıp kullanılabilir mi evet kullanılabilir ama ben mining yapılan bir kart almazdım şahsen çok ihtiyacım yoksa.

Eğer ikinci el almazsam rx590 nitro+ almayı düşünüyorum. Parayı bir şekilde halledicem artık. Ama bu düşünceyi çevremdekilerle paylaşınca rx590 fiyatına 1660 ti alırsın diyorlar. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum çok arada kaldım .

1660 Ti bulunuyor o fiyatlara. Daha mantıklı olur 1660 Ti, alınabiliyorsa 1660 Ti alınmalı.

1660 Ti bulunuyor o fiyatlara. Daha mantıklı olur 1660 Ti, alınabiliyorsa 1660 Ti alınmalı.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Son olarak 1660 ti alırsam darboğaz yapma ihtimali varmıdır.
Ryzen 5 2600
16 gb corsair 3000mhz ddr4 ram
1ms 75 hz 22” lg monitör
Msi b450m gaming plus anakart
650 w 80+ psu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…