2.el RX 590 alınır mı?

CannB

Hectopat
alınır mı arkadaşlar? Herhangi bir kronik sorunu vs. var mı hala? (termal macun ve pedleri değişmiş)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok bence. Fazla eski ve cok guc tuketen bir kart. O kartin fiyat bandini biraz daha zorlayip daha modern kartlara bakmani tavsiye ederim. Rtx 2060 12GB mesela. 4K Civarina bulabilirsin ikinci ellerini.

Fiyatı fena değil. Bana sorarsan alınacak kart değil ama bütçe bu kadarına yetiyorsa yapacak bir şey yok. Kartı mutlaka en az 20 dakikalık FurMark testine sokmalisin. Şimdi baktım da birkaç yüz lira farkla 1660 Super hatta 1080 falan denk getirebilirsin gibi duruyor. Sen bütçeyi bira daha artırıp en az 1080 ya da 6600 gibi bir kart almaya çalış. Şimdi buna o kadar para verip başını agritmanin anlamı yok.

1900'e 6600 mü var.

Hayır, biraz daha para ekleyerek al demek istedim. Her gün ekran kartı almiyor ya da her gün sistem toplamiyorsun o yüzden almışken iyisini alda basın agrimasin. Bugün tavuk göğsü olmuş 120 lira, bir koli yumurta desen aynı. Her ay 2 bin liradan fazla para sadece bu ikisine gidiyor. Yani demek istediğim en az birkaç yıl kullanacağın sana güzel vakit geçirtecek bir şeye biraz daha fazla para vermek zornolmamali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı