2.el RX 6500 XT alınır mı?

Sıfırı ile arasında 1000 TL'ye yakın bir fiyat var. Ben aynısını kullanıyorum memnunum ve CS:GO'da 300 FPS vermiyor 200 falan bir de sıfır almanız daha iyi olur.

Daha geçen gün 2.600'e 1660Ti sattım. İki ay öncede bu kartı 2.200'e satmıştım. Değmez. Ayrıca CS:GO için genel anlamda CPU daha önemli.

PCI-e 4.0 da bayağı güçlü kart oluyor. Ben 2K Full grafik Valorant 200+, CS 2K Full grafik150+ FPS alıyorum. İşlemcim i5 11400 PCI-e 4.0 da kullanıyorum.

Piyasadan haberim yok rakipleriyle fiyat kapıştırmak lazım ancak rakiplerinden ucuzsa ve PCI-e 4.0 anakartınız var ise alınır ancak PCI-e 4.0 anakart yok ise alınmaz.

PCI-e 4.0 anakart olsa bile bu bütçede tercih edilmesi mantıklı değil. 2.600'e GTX 1660S/Ti satılıyor. Bu kartın ikinci el ederi 2000-2200TL civarı.

PCI-e 4.0 anakart olsa bile bu bütçede tercih edilmesi mantıklı değil. 2.600'e GTX 1660S/Ti satılıyor. Bu kartın ikinci el ederi 2000-2200TL civarı.

Dediğim gibi rakiplerinin fiyatlarına bakmak lazım benim piyasa ile ilgili bilgim yok. Ben ilk çıktığı zamanlar indirim ile 4.200 TL'ye almıştım.

İkinci el RAM, ekran kartı ve HDD pek önermem açıkçası.
RAM ve ekran kartı; RAM'lar çok fazla yorularak artık şişme yaratır belli bir süreden sonra tabii bu kullanım hoyratlığına bağlı bir durum!
HDD: Her yazılan asla silinmez! Hem dataları almış olursunuz hem de ömrü ve alanı kısalmış bir cihaz.

Tabii herkes bildiğini yapmakta serbesttir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…