Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 30 Nisan 2023 #1 Merhaba, 2. el 6800 almayı düşünüyorum. 2-3 yıllık garantisi bitmiş bir ürün buldum, FurMark testleri iyi. Fakat kararsız kaldım. 2-3 yıllık bir kart almak mı yoksa sıfır alıp daha düşük özellikte bir model mi almak daha mantıklı?
Merhaba, 2. el 6800 almayı düşünüyorum. 2-3 yıllık garantisi bitmiş bir ürün buldum, FurMark testleri iyi. Fakat kararsız kaldım. 2-3 yıllık bir kart almak mı yoksa sıfır alıp daha düşük özellikte bir model mi almak daha mantıklı?
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 30 Nisan 2023 #2 Fiyatı uygunsa ve eğer gidip test edip alırsan bal gibide alınır.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 30 Nisan 2023 #3 Joachim Peiper dedi: Fiyatı uygunsa ve eğer gidip test edip alırsan bal gibide alınır. Genişletmek için tıkla... test bu hocam nasıl sence? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Joachim Peiper dedi: Fiyatı uygunsa ve eğer gidip test edip alırsan bal gibide alınır. Genişletmek için tıkla... test bu hocam nasıl sence? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ViperSting Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 İyi fiyatsa düşünülebilir ama ben olsam 2 yıllık kart almazdım. Bir miktar fazla para verir sıfır kart alırım kafam rahat olur.
İyi fiyatsa düşünülebilir ama ben olsam 2 yıllık kart almazdım. Bir miktar fazla para verir sıfır kart alırım kafam rahat olur.