A AYB_mert Femtopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 67 14 Ocak 2024 #11 ugurbaba dedi: Vallahi hocam Mersin'de fiyatlar böyle bende yapışayım dedim. Pazarlığa yok dedi. Bir de 3 hafta sonra falan dolar yükselirse 2.el fiyatları da uçacak dedi bana da mantıklı geldi. Elde varken alayım dedim üzer mi bu kart beni? Genişletmek için tıkla... Taş gibi kart bir de 16 GB VRAM olduğu için uzun ömürlü bir karttır güle güle kullanın
ugurbaba dedi: Vallahi hocam Mersin'de fiyatlar böyle bende yapışayım dedim. Pazarlığa yok dedi. Bir de 3 hafta sonra falan dolar yükselirse 2.el fiyatları da uçacak dedi bana da mantıklı geldi. Elde varken alayım dedim üzer mi bu kart beni? Genişletmek için tıkla... Taş gibi kart bir de 16 GB VRAM olduğu için uzun ömürlü bir karttır güle güle kullanın
ugurbaba Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 14 Ocak 2024 #12 totra_proska dedi: Kart üzmez de pahalıya alıyorsun haberin olsun. Mersinde fiyatları bilmiyorum ancak istanbul tarafında 8K civarına alırsın. Genişletmek için tıkla... İstanbul fiyatları gerçektende uygun.Ama maalesef Mersindeyim. AYB_mert dedi: Taş gibi kart bir de 16 GB VRAM olduğu için uzun ömürlü bir karttır güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Sağolun umarım sorunlu vs çıkmaz.
totra_proska dedi: Kart üzmez de pahalıya alıyorsun haberin olsun. Mersinde fiyatları bilmiyorum ancak istanbul tarafında 8K civarına alırsın. Genişletmek için tıkla... İstanbul fiyatları gerçektende uygun.Ama maalesef Mersindeyim. AYB_mert dedi: Taş gibi kart bir de 16 GB VRAM olduğu için uzun ömürlü bir karttır güle güle kullanın Genişletmek için tıkla... Sağolun umarım sorunlu vs çıkmaz.