İyi duruyor. Ama testi 15 dakika yaparsanız daha doğru sonuçlar olur. Modeli nedir ayrıca? Asus Tuf, ROG filan.Merhaba 2. el RX 6900 XT ASUS aldım ve değerleri aşağıya koydum sizce nasıl?
İyi duruyor. Ama testi 15 dakika yaparsanız daha doğru sonuçlar olur. Modeli nedir ayrıca? ASUS TUF, ROG filan.
Performans içinde 3DMark kullanabilirsiniz.
Bir sıkıntı yok. Keyfinize bakabilirsiniz.10 dakika yaptım en 73-88 oldu en fazla.
ASUS TUF Gaming.
Bir sıkıntı yok. Keyfinize bakabilirsiniz.
Kaliteli termal malzemelerle yenilense biraz daha düşer gibime geliyor ama lüzmu yok, yeteri kadar serin.
Üst segment kartlarda sağlam malzeme kullanıyorlar, bu sayede baya ferah oluyor. Satan kişi yalan söylüyorda olabilir ama doğru söylediğini düşünürsek eğer az tozlu ve temiz, serin yerde durduysa mümkün dışı değil doğrusu.Normalde yeniletecektim macunu test ettiğim yerde ama bir arkadaş yapma şu anlık gerek yok dedi 4 yıllık kart hiç açılmamış içi kurumamis olması garip geldi bana.
Üst segment kartlarda sağlam malzeme kullanıyorlar, bu sayede bayağı ferah oluyor. Satan kişi yalan söylüyorda olabilir ama doğru söylediğini düşünürsek eğer az tozlu ve temiz, serin yerde durduysa mümkün dışı değil doğrusu.
Etiketleri duruyorsa satma konusunda avantajınız olur ama keyfiniz bilir.
Hocam 88 derece oldu diyor ama arkadaş ekran kartıları Max 85 derece değil mi? 88 fazla gibi biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.