2.el RX 6900 XT test sonuçları nasıl?

Charmander00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600

Ekran Kartı: RX 6900 XT
2.el XFX Swift 319 RX 6900 XT aldım, bugün elime ulaştı birkaç test yaptım sizce değerler nasıl? İşlemcim ekran kartına göre güçsüz.

Oyun olarak: RDR2, Cyberpunk 2077 ve Resident Evil 4 de testler yaptım, darboğaz dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Bana değerler normal geldi fakat bir de sizin görüşünüzü öğrenmek istedim. Ekstradan şu testi de yapabilirsin dediğiniz testler varsa denerim.

Kartın çipini söküp içine RX 570 takacak halleri yok. 2. el kartlarda önemli olan furmark'ta verdiği sıcaklık bu yaptığın testlerin hepsi boş. Furmark değerlerine bak, OCCT'den GPU testi yap bitti.

3DMark yeterde artar zaten performans testi için. Bazı kişiler lüzumsuz görsede, performansı yeri öpmüş durumda olan GPU'lar da gördüm şahsen. Yapmakta zarar yok. Puanlarıda yakın ortalamaya göre.

Furmark testi yapın bi en kötü 10-15dk, onuda yollayın buraya.

@ASUS RX6700XT ülkemiz'de her şey mümkün maalesef.

@He stole my money.
255 watt da limit var, Micro ATX kasa kullanıyorum ekran kartını takınca fanla kasa arasında çok az bir yer kaldı tam hava alamıyor/hava tahliye edemiyor gibi hissediyorum ATX kasaya geçsem dereceler fark eder mi? Bir de fanla kasanın arası dar olduğu için ekstra hava sesi oluyor.

Son düzenleme:
Daha ferah kasa derece farkı muhtemel. Bizzat gördüğüm birşey.
Bakımlarını ayrıca en son ne zaman yaptınız?

Daha ferah kasa derece farkı muhtemel. Bizzat gördüğüm bir şey.
Bakımlarını ayrıca en son ne zaman yaptınız?

Kart bugün elime ulaştı satıcının söylediğine göre 2 hafta olmuş, kendim yapmadım. ATX kasaya geçersem tahmini olarak derecelerim ne kadar düşer, fan sesi azalır mı?

Kart bugün elime ulaştı satıcının söylediğine göre 2 hafta olmuş, kendim yapmadım. ATX kasaya geçersem tahmini olarak derecelerim ne kadar düşer, fan sesi azalır mı?
Birşey demesi zor. Üşenmezseniz anakartı söküp, uzay sistem olarak test edin. En serin o şekilde çalışır zaten bir ekran kartı.

Bir şey demesi zor. Üşenmezseniz anakartı söküp, uzay sistem olarak test edin. En serin o şekilde çalışır zaten bir ekran kartı.

Şu anki FurMark değerleri düzgün hava alamamasına rağmen normal diyorsanız ATX kasa alacağım, ekstradan şu anki kasaya bu ebatta bir ekran kartı takabilmek için işlemci soğutucusunu çıkarmam gerekti uzun vadede sistem yükseltirken sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…