de7fult Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #11 MekatronikciAbi dedi: Hocam sahinindende tek tek toplasa 6ya falan toplar arkadas. Oynatır hocam sıkıntı olmaz. Düşük orta arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Benim amacım ztn 4 k oynamak değil ztn oynarken orta seviye takılmasın yeter valorant ztn düşük ayarda oynanır GTA orta Rdr bilmiyorum ve sayre
MekatronikciAbi dedi: Hocam sahinindende tek tek toplasa 6ya falan toplar arkadas. Oynatır hocam sıkıntı olmaz. Düşük orta arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Benim amacım ztn 4 k oynamak değil ztn oynarken orta seviye takılmasın yeter valorant ztn düşük ayarda oynanır GTA orta Rdr bilmiyorum ve sayre
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 15 Eylül 2024 #12 de7fult dedi: Benim amacım zaten 4 k oynamak değil zaten oynarken orta seviye takılmasın yeter Valorant zaten düşük ayarda oynanır GTA orta RDR bilmiyorum vesaire. Genişletmek için tıkla... Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum.
de7fult dedi: Benim amacım zaten 4 k oynamak değil zaten oynarken orta seviye takılmasın yeter Valorant zaten düşük ayarda oynanır GTA orta RDR bilmiyorum vesaire. Genişletmek için tıkla... Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum.
de7fult Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #13 MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Ozaman alıyorum
MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... MekatronikciAbi dedi: Oynatır hocam ben Pentium PC'de 30 FPS GTA 5 oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Ozaman alıyorum
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 15 Eylül 2024 #14 de7fult dedi: O zaman alıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. MekatronikciAbi dedi: Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. Genişletmek için tıkla... İnsin biraz.
de7fult dedi: O zaman alıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. MekatronikciAbi dedi: Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. Genişletmek için tıkla... İnsin biraz.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #15 MekatronikciAbi dedi: Hocam sahinindende tek tek toplasa 6ya falan toplar arkadas. Oynatır hocam sıkıntı olmaz. Düşük orta arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dün 6K ya RX560 topladım nasıl 580 toplayacak (almadım)
MekatronikciAbi dedi: Hocam sahinindende tek tek toplasa 6ya falan toplar arkadas. Oynatır hocam sıkıntı olmaz. Düşük orta arası oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dün 6K ya RX560 topladım nasıl 580 toplayacak (almadım)
de7fult Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #16 pathkullancısı3818 dedi: Hocam ben dün 6K ya RX560 topladım nasıl 580 toplayacak (almadım) Genişletmek için tıkla... MekatronikciAbi dedi: Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. İnsin biraz. Genişletmek için tıkla... VALLAHA topladım birinden ama pazarlık yapicam
pathkullancısı3818 dedi: Hocam ben dün 6K ya RX560 topladım nasıl 580 toplayacak (almadım) Genişletmek için tıkla... MekatronikciAbi dedi: Pazarlık yapın hocam yakasına falan yapısın. İnsin biraz. Genişletmek için tıkla... VALLAHA topladım birinden ama pazarlık yapicam
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #17 Enzo St. John dedi: Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Sırf misilleme yapmak için mi dislike attınız? Arkadaşın dediği oyunları gayet de oynatır bu sistem. RX 580'i 1050 falan sandınız herhalde.
Enzo St. John dedi: Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Sırf misilleme yapmak için mi dislike attınız? Arkadaşın dediği oyunları gayet de oynatır bu sistem. RX 580'i 1050 falan sandınız herhalde.