Merhaba, İş yerinden arkadaşım tamamıyla macOS sistemlere geçiş yaptığı için kendisine özenle topladığı ve iş nedeniyle pek kullanmadığı desktop kasasını satışa çıkarttı. Sarı sayfada ilan verdi ancak buradan da ilan yayınlamamı rica etti. İlanda istediği fiyat 14.700 TL ve Kocaeli ile İstanbul...
www.technopat.net
Yukarıdaki ilandaki sistem hala arkadaşım tarafından satılık. Birkaç defa anlaşmasına rağmen alıcılar hep son dakika daha da fiyat kırmaya çalıştığı için iptal oldu. Düşünürseniz kendisine bir indirim sorabilirim.
Arkadaşlar bir tane sistem almayı düşünüyorum 2. el GTX 1660S ve Ryzen 5 3600 var ve MSI monitor(180Hz 24 inc 1ms) toplam 15000 TL ekran kartsız alırsam ise 11000TL'ye düşeceğini söyledi satıcı. 11000 TL'ye ben alsam bir de ikinci el RX6600 alsam ortalama 5000 TL 16000 TL'ye RX6600 Ryzen 5 3600 monitorlu sistem mantıklı olur mu?
Anladım hocam peki son olarak bir daha sorayım alsammı 11k ya yoksa başka ilanlaramı baksam 11k ya hem monitor düşükte olsa bir işlemci bütçenin geri kalanı ile RX6600 almak sonucta işlemciyi birkaç ay sonra değiştireceğim.
Anladım hocam peki son olarak bir daha sorayım alsammı 11k ya yoksa başka ilanlaramı baksam 11k ya hem monitor düşükte olsa bir işlemci bütçenin geri kalanı ile RX6600 almak sonucta işlemciyi birkaç ay sonra değiştireceğim.
Alında diyemem, almayında diyemem. İstanbul gibi yerde daha iyisini bulabilirsiniz çok kez sanırım, 8-9 bin'e zaten aynı kasanın RX 580'li versiyonları bolca var. Acele etmektense sabır edebilirsiniz, size kalmış. Bende bir sistem alırken sabır etmedim ve 1 ay sonra çok daha iyisi çıktı aynı fiyata.