2. El Ryzen 5 1600 Sistem Alınır Mı?

peki 5600 yada rx 590lı sistemlere ne diyorsunuz hocam ikiside 5000 tlye bırakıyor onlar sorunlu sistemlermidir
Hocam 5600'de XFX olduğu için almanı önermem bir de sürücü sorunları var 5600'lerde. 590'a gelince 1070 Ti kadar güçlü değil yani 5000 etmez. Benim size tavsiyem ikinci elden anlıyorsanız ve uğraşırım diyorsanız tek tek ikinci el alıp toplamanız ya da sadece kasa için bir bütçe verin ben size sıfır toplamaya çalışıyım.

Bütçem 5500tl maksimum hocam monitörümde yok ama o yüzden sıfırda toplamak biraz sıkıntı olucak benim için ikinci el piyasalarına bakıyorum birde beklememi önerirmisiniz sanırım 3800 ve 3900 serisi çıkcakmış ucuzlama olurmu piyasada

Alınmaz aynı performansı hatta daha iyisini veren 1660 Super ve Ti'li sistem toplarsınız monitör dahil değil ise alınmaz.

Alınmaz aynı performansı hatta daha iyisini veren 1660 Super ve Ti'li sistem toplarsınız monitör dahil değil ise alınmaz.
Monitör fiyata dahil hocam herşey dahil fiyatı
Hocam birde 1660 da süpermi iyi 1660ti mi iyi yoksa düz 1660 mı iyi birde o sistemlere bakayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…