Bana da lazım o fiyatlarda 3600 alacaktım ikinci el fiyatları 1300 TL o kadar imkanım yok diye alamıyorum 1600 AF'ler bile 800-850 o fiyata 2600 bulsam diye bakıyorum
Bana da lazım o fiyatlarda 3600 alacaktım ikinci el fiyatları 1300 TL o kadar imkanım yok diye alamıyorum 1600 AF'ler bile 800-850 o fiyata 2600 bulsam diye bakıyorum
Almadan önce testlerini mutlaka stabilite testlerini yaptırın, mutlaka fiziksel olarak da kontrol edin. Ne kadar süre kullanıldıgını faturasından anlayabilirsiniz, varsa tabi.
Almadan önce testlerini mutlaka stabilite testlerini yaptırın, mutlaka fiziksel olarak da kontrol edin. Ne kadar süre kullanıldıgını faturasından anlayabilirsiniz, varsa tabii.
Ozaman alınabilir ama dedigim gibi mutlaka fiziksel kontrol ve stabilite testlerini yapın, bu tür konularda bidaha bulamam mantığı ile yaklaşmayın. Satıcının ürünü elden çikarma nedeni ne olursa olsun tıpkı sıfır ürün almış gibi testlerini yaptırın almadan önce. En basitinden arkadaşa silicon piyangosu vurmuş ve bu yüzden satıyor bile olabilir.