2. el Ryzen 5 2600 alınır mı?

Fatih5656

Picopat
Arkadaşlar 550 TL'ye 2.el R5 2600 buldum, sizce alınır mı? Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Ve daha 5 aylık bir işlemci olduğunu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden alma şansınız varsa, garantisi ve faturası varsa almanızı öneririm. Yamuk pin var mı bir kontrol etmeniz de iyi olacaktır.

Bana da lazım o fiyatlarda 3600 alacaktım ikinci el fiyatları 1300 TL o kadar imkanım yok diye alamıyorum 1600 AF'ler bile 800-850 o fiyata 2600 bulsam diye bakıyorum

Almadan önce testlerini mutlaka stabilite testlerini yaptırın, mutlaka fiziksel olarak da kontrol edin. Ne kadar süre kullanıldıgını faturasından anlayabilirsiniz, varsa tabi.

Almadan önce testlerini mutlaka stabilite testlerini yaptırın, mutlaka fiziksel olarak da kontrol edin. Ne kadar süre kullanıldıgını faturasından anlayabilirsiniz, varsa tabii.

Faturası olduğunu söylüyor. Ve tabii ki testlerini yapacağım.
Elden alma şansınız varsa, garantisi ve faturası varsa almanızı öneririm. Yamuk pin var mı bir kontrol etmeniz de iyi olacaktır.
Elden alacağım zaten. Fakat nasıl ve nerede test edeceğim söyler misiniz? Bu konularda cahilim kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Faturası olduğunu söylüyor.
Ozaman alınabilir ama dedigim gibi mutlaka fiziksel kontrol ve stabilite testlerini yapın, bu tür konularda bidaha bulamam mantığı ile yaklaşmayın. Satıcının ürünü elden çikarma nedeni ne olursa olsun tıpkı sıfır ürün almış gibi testlerini yaptırın almadan önce. En basitinden arkadaşa silicon piyangosu vurmuş ve bu yüzden satıyor bile olabilir.

Sarı siteden bende görmüştüm ilanı valla İstanbul’da olsam gidip alırdım ihtiyacım var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…