2. el S10+ alınır mı?

Makaleler
3
Sadece arka kapağı değişmiş ve garantisi olmayan S10+ buldum. Fiyatı 8K civarı gayet uygun sizce alınır mı? Onun dışında bu linkten sıfır A33'de alabilirim fakat kararsız kaldım. Bütçe 8-9K civarı çok aşamıyorum.

Ne diyorsunuz ne almalıyım? Uzun ömürlü olmalı çünkü üniversite sonuna kadar aynı telefonda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı telefonu 5K'ya bile bulabiliyorsunuz bulaşmayın.

Ben yd Samsung note 10 kullanıyorum amiral gemisi olsun eski olsun hocam ama o telefona 8k çok . Dehşet fark var kardeşime 5 ay önce 0 m22 aldık benim note 10 onun telden dehşet hızlı.

2. elden o paraya S20 FE veya S21 bulursunuz hocam.

Zorlarsanız S22 fakat pek önermem bataryası uzun süre gitmiyor. Bulabilirseniz S21 FE

OnePlus 3T mesela 3-4 yıl kullanımda halen 0 gibiydi sattığımda..
Hocam yani ayda 1 telefon sene de 1 amiral çıkaracaklarına 2 sene de bir yapsınlar amiral yapsınlar bence ara telefonlar hiç alınmaz.

Almayın. Açıklama yapmama gerek yok diye düşünüyorum

2. elden o paraya S20 FE veya S21 bulursunuz hocam.

Zorlarsanız S22 fakat pek önermem bataryası uzun süre gitmiyor. Bulabilirseniz S21 FE.

Anlamadım telefon cahiliyim açıkçası.

Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? İnternetten araştırarak çok açılamadım telefoncuya gitsem daha iyi olacak galiba. Amiral gemisi alfa telefon gibi bir şey oluyor herhalde ve en iyi özelliklere sahip oluyor anladığım kadarıyla.

@xopeSs 19k civarı satılan telefonu nasıl ikinci elde 8K civarına bulabilirim? Bu telefon bu kadar düşüyor ise bir sıkıntısı olmaz mı?

Ben en az 3-4 yıl kullanacağım, oyun oynamayacağım tek isteğim ileride kasma donma olmasın TikTok Instagram gibi uygulamalarda, bataryası sıkıntı olmasıni, kamerası ölü olmasın yeterli. Oyun çok oynamayacağım zaten.

En iyisi telefoncuya gideyim düzgün cevap alamayacağım galiba.

Son düzenleme:

Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

S10+ eski telefon fakat günümüzde halen güçlü bir telefon fakat eski mimari eski yazılım gibi unsurlar var ve sizin bütçenize uygun daha iyi 2. el telefonlar varken S10+ almak mantıksız geliyor bana.

S20 FE kolaylıkla bulabilirsin zorlarsan S21 FE.

Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

Cihaz çöp reis ölücü yani, git başka seriden ucuza performans modeli al. Samsung alırken de amiral gemisi serisinden al. Önerim General Mobile amiral gemisi serisidir aşırı cız götürür seni ancak sen ona ne kadar bakarsan o da sana o kadar bakar. Anakart yakana kadar zorlamışlığım var, öyle yüksek FPS veriyor ki ağız sulandırır, ölüsüne bile şok verince ayaklanıyor. Önerim mezara zor yatar cihaz alman. Cillop gibi 4 yıllık OnePlus3t yi sattım daha geçen 0 gibiydi, cihazın bataryası küçük kamerası tırt ama ekran, işlemci, anakart, depolama ve 6 GB RAM dehşet dehşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…