2. el S10+ alınır mı?

Hocam babam 5 ayda 3 kez gm6 anakartı yaktı 2 kez garantiye gönderdim zar zor bi ton uğraş sonucu 2 kez anakartı yenilediler 3. de sinirden en son gm6 yı çöpe attı. Oyun oynamaz bişey yapmaz adam.

GM9 Pro hariç hiçbir serisi alınmaz. Tabii bu zamanda GM9 Pro bile orta segmentteki telefonlarla rekabet edecek durumda ama önermem.

Alacaksanız S20 FE üstü almanızı öneririm o bütçede (2. el)

Ne kadara bulabilirim sizce e S21 şu an hoşuma gitti ikinci el bakacağım gibi. Olmazsa S21 FE bakarım ikinci el kısmında.

Bu cihazları 2. el almayın hocam

Hocam babam 5 ayda 3 kez GM6 anakartı yaktı 2 kez garantiye gönderdim zar zor bir ton uğraş sonucu 2 kez anakartı yenilediler 3. de sinirden en son GM6'yı çöpe attı. Oyun oynamaz bir şey yapmaz adam.

Eski seriden bahsediyorsunuz hocam, onlar çöp. Bahsettiğim cihaz markası farklıymış hocam kusura bakmayın GM diye hatırlıyordum. 314.52AU $ |Stokta küresel sürüm Xiaomi Redmi not 8 Pro 64GB/128GB Smartphone 64MP kamera 6.53 "Helio G90T Octa çekirdek 4500mAh pil NFC|Cep Telefonları| - AliExpress

S10 Plus yerine ikinci el S20 FE almanı tavsiye ederim.

S10+ zamanının amiral gemisiydi zaten. Çöp dediğiniz cihaz şuanki çoğu orta segment cihazı tekler. S10+ alınıp ROM yüklenirse mis gibi olur 3 4 yıl da kullanılır. Zamanının ötesinde 2K Dynamic Amoled ekran sunuyor ve işlemcisi şuanki orta segment işlemcilerin bir çoğundan daha iyi.

Bütçe konusunda katılıyorum 8K fiyatına çok daha iyileri var. Sadece cihaz çöp dediğiniz için bunları belirttim. S20 FE alınabilir.

@Paşa unknown hocam bir şey soracağım. Üstteki mesajların birisinde @Suzikisan bu cihazları ikinci el tercih etmememiz gerektiğini söylemiş neden acaba bilginiz var mı?

Bu cihazları 2. el almayın hocam.

Şu anda sizlerden anladığım kadarıyla S20FE araştıracağım ikinci el kısmında.

Son bir sorum daha var. Telefon ikinci el elime geldi, özellikleri çalışıyor NFC gibi, kasası vs sağlam fakat sadece birkaç parçası değişmiş ise alınır mı? Değişmiş parçalar 4-5 yıl kullanım için sıkıntı yaratır mı? Ya da şöyle sorayım. İkinci el telefon ararken kriterler ne olmalı?

Bence alınmaz.

Samsung S10+ alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…