SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Ağustos 2023 #31 BehzatAmirim dedi: O fiyat S10+ için fazla. Hele ki kurcalanmış bir cihaz için. iPhone SE2020, Samsung S20 FE, Samsung Note 10+/note 10, OnePlus 8 Pro bak. Genişletmek için tıkla... OnePlus8 Pro aşırı kaliteli geldi şu anda tam istediğim şekilde. Daha iyisi yok diyebilirim tam aradığım şekilde bu bütçede. Teşekkürler önerin için
BehzatAmirim dedi: O fiyat S10+ için fazla. Hele ki kurcalanmış bir cihaz için. iPhone SE2020, Samsung S20 FE, Samsung Note 10+/note 10, OnePlus 8 Pro bak. Genişletmek için tıkla... OnePlus8 Pro aşırı kaliteli geldi şu anda tam istediğim şekilde. Daha iyisi yok diyebilirim tam aradığım şekilde bu bütçede. Teşekkürler önerin için
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #32 SiyahPassat dedi: OnePlus8 Pro aşırı kaliteli geldi şu anda tam istediğim şekilde. Daha iyisi yok diyebilirim tam aradığım şekilde bu bütçede. Teşekkürler önerin için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Önerdiklerimin hepsi kaliteli cihazlar.
SiyahPassat dedi: OnePlus8 Pro aşırı kaliteli geldi şu anda tam istediğim şekilde. Daha iyisi yok diyebilirim tam aradığım şekilde bu bütçede. Teşekkürler önerin için Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Önerdiklerimin hepsi kaliteli cihazlar.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Ağustos 2023 #33 BehzatAmirim dedi: Rica ederim. Önerdiklerimin hepsi kaliteli cihazlar. Genişletmek için tıkla... Sahibindende buldum garantili cihaz fakat TR'de bu cihazı 0 almak istesem nereden bulabilirim?
BehzatAmirim dedi: Rica ederim. Önerdiklerimin hepsi kaliteli cihazlar. Genişletmek için tıkla... Sahibindende buldum garantili cihaz fakat TR'de bu cihazı 0 almak istesem nereden bulabilirim?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #34 SiyahPassat dedi: Sahibindende buldum garantili cihaz fakat TR'de bu cihazı 0 almak istesem nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sıfır bulamazsın.
SiyahPassat dedi: Sahibindende buldum garantili cihaz fakat TR'de bu cihazı 0 almak istesem nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sıfır bulamazsın.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #35 A33 bütçesine çıkabiliyorsanız S20FE alın.