2.el S10 Plus alınır mı?

Bütçe
10000-13000

Subramento

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LG 27GN600-B
NVİDEA 1650
RYZEN 5 3500
24GB RAM
1TB WD BLUE HDD
500 GB SSD
Telefon arıyorum 10.000 TL civarında. 2.el olabilir S10 Plus harici ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Zamanında gideri olan cihazdı ancak artık ömrü bitti. Temiz 2. el filan da bulunmaz. Sıfır kutusunda bile olsa o cihazın pilinden hayır gelmez. Cihazı kötülediğimden değil eski Android'e para gömmek mantıksız bana kalırsa.

Bu fiyat bandında daha iyisi var mı dersen, yok. Ama kronik Mongoose çekirdekli bir cihazı şu devirde kullanmak istemezdim. İsterse ekranı nirvana olsun ya da kamerası Ay'ı çeksin. Saygılar.

@517298 neden alınır bu cihaz sence fikrini belirtir misin?

Çok merak ettim 5 yıllık cihaz neden alınır acaba 🤔 Samsung olduğu için mi?

Alınmaz. Zamanında gideri olan cihazdı ancak artık ömrü bitti. Temiz 2. el filan da bulunmaz. Sıfır kutusunda bile olsa o cihazın pilinden hayır gelmez. Cihazı kötülediğimden değil eski Android'e para gömmek mantıksız bana kalırsa.

Bu fiyat bandında daha iyisi var mı dersen, yok. Ama kronik mongoose çekirdekli bir cihazı şu devirde kullanmak istemezdim. İsterse ekranı Nirvana olsun ya da kamerası Ay'ı çeksin. Saygılar.

Kendinde söylemişsin bu fiyat bandinda daha iyisi yok diye? Daha iyisi yoksa niye alınmaz oluyormuş? Ayrıca S20 FE de düşünebilir. Zorlarsa S20 de bulabilir.

Bu fiyat bandında daha iyisi var mı dersen, yok. Ama kronik Mongoose çekirdekli bir cihazı şu devirde kullanmak istemezdim. İsterse ekranı Nirvana olsun ya da kamerası Ay'ı çeksin. Saygılar.

Peki siz ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı