2 el S10+ vs sıfır A25 5G

Daha fazla  
Şimdi ben Samsung S10+ seviyorum. İşlemci ve kalan açılardan kamera kalitesi de eski olmasına rağmen çok iyi bir telefon. Yaklaşık 7000 6000 civarına da 2 el var. Fakat 2 el güvenilmez falan filan sıkıntıları var. Bir de A25 5G var 4 bin daha fazla yeni, garantili 4 yıl güncelleme alacak fakat işlemci açısından daha zayıf bir telefon. Ne yapsam bilemedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
S10+ ekran olarak (60Hz hariç), kablosuz şarj olarak, kamera olarak, su ve toza dayanıklılık, işlemci ve RAM boyutu olarak daha iyi olsa da A25'te 5G, güncellik, BT 5.3 konularında daha iyi. Alsam S10+ alırım ama 9-10k bütçeye çıkabiliyorsam yurt dışı OnePlus 9 Pro alırım.

Vallahi bilemedm 2 ele de güvenemiyorum çok OnePlus 9 Pro alsma da IMEI yaptırsam daha pahalı bilemedim de A25 alacağım herhalde alırsam çok da önemli değil kalite iyi kamerasının
İşlemci biraz önemli de PUBG falan oynamayacağım için mantıklı galiba maksimum PvZ2 gbi oyunlar.

Vallahi bilemedm 2 ele de güvenemiyorum çok OnePlus 9 Pro alsma da IMEI yaptırsam daha pahalı bilemedim de A25 alacağım herhalde alırsam çok da önemli değil kalite iyi kamerasının
İşlemci biraz önemli de PUBG falan oynamayacağım için mantıklı galiba maksimum PvZ2 gbi oyunlar.

IMEI olayını aldığın yer mağaza ise hallediyorlar genelde. Ben hala 9 Pro öneriyorum uğraşmam dersen A25 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı