2. el S20 FE mi 0 A52s mi?

Ryze590

Decapat
Sorum aslında başlıkta belirttiğim gibidir. 6 yıldır Samsung Galaxy A7 2015 kullanıyorum. Telefonla çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Ara sıra Dream League Soccer, Asphalt gibi oyunlar oynarım. Telefondan beklentim uzun ömürlü olması. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangi telefonu tercih etmem daha doğru olacaktır? Şimdiden teşekkürler.

S20 FE Snapdragon 865 8/256 6.500 TL (2. el 23 ay garantisi var)
A52s 5.999 TL

@Ryze590 bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa sıfır 6/128 GB S20 FE SD öneririm:

Eğer arttıramıyorsanız 256/8 S20 FE SD alabilirsiniz 2. el. Ama bana fiyatı düşük geldi 23 ay garantili bir cihaz için, alırken bir sorunu var mı diye iyice kontrol etmenizi öneririm.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Cuma günü 2. el olan S20 FE SD 6.350 TL aldım. Dışında gözle görülür herhangi bir şey yoktu. Ölü piksel, lenslerinde çizik vs. bir şeyler görünmüyordu. Ekranın kenarlarında herhangi bir sökülme gibi iz de görünmüyordu. Hatta kenarlarındaki, altındaki ve üst kısmındaki jelatinlerin bazıları sökülmemiş bile. Ürün Hepsiburada'nın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla 23.11.2021 tarihinde alınmış. Faturadaki fiyatı 5.200 civarıydı.
Ekranında kırılmaz cam yok. Kırılmaz cam için ayrı bir konu açmam gerekir mi yoksa burada tavsiye verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı