2. el S23 FE alınır mı?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba. Babam için uzun süre götürebilecek, şarjı iyi giden, bir telefon bakıyorum. Normalde A36 bakıyordum fakat fiyatı epey artmış. Daha sonra ikinci el temizinden S23 FE bakmaya başladım. S23 FE yaklaşık 2 yıl önce çıkmış bir telefon. Hala gideri var mı sizce? Yoksa onun yerine A36 mı almalıyım?

S23 FE güzel cihaz. Özellikle 2.el piyasasında uyguna ve temiz bulursan alınır üzecek bir telefon değil. Şahsen deneyimlediğim için diyorum. Onun dışında eğer daha güncel olsun dersen 2.el Honor 400 daha iyi olan S24 FE de tercih edilebilir. Yani ne kadar alacağına temiz olması vs önemli.

S23 FE güzel cihaz. Özellikle 2.el piyasasında uyguna ve temiz bulursan alınır üzecek bir telefon değil. Şahsen deneyimlediğim için diyorum. Onun dışında eğer daha güncel olsun dersen 2.el Honor 400 de tercih edilebilir. Yani ne kadar alacağına temiz olması vs önemli.

Samsung dışına çıkmamayı düşünüyorum hocam. A36 ve A56 çok zam yedi bir de.

Bu nasıldır hocam? Diğerlerine göre daha cazip geldi.

Samsung dışına çıkmamayı düşünüyorum hocam. A36 ve A56 çok zam yedi bir de.

Bu nasıldır hocam? Diğerlerine göre daha cazip geldi.

Fiyatı güzel sorunsuz çizik bile yok diyor. Kutusu adaptör fatura olduğuna göre alınır. Honor normalde güzel cihaz üretiyor. Ama tabii ki Samsung daha başarılı. S24 FE de tercih edebilirsin hem daha yeni hem daha performanslı ve güncelleme garantili. Satarken de 2.el daha rahat satarsın. Ama S23 FE de dediğim gibi hem performanslı hem de kamerası vs olsun bu fiyata kesinlikle değecek bir cihaz. A serisi cihazdan daha iyi yani.

Fiyatı güzel sorunsuz çizik bile yok diyor. Kutusu adaptör fatura olduğuna göre alınır. Honor normalde güzel cihaz üretiyor. Ama tabii ki Samsung daha başarılı. S24 FE de tercih edebilirsin hem daha yeni hem daha performanslı ve güncelleme garantili. Satarken de 2.el daha rahat satarsın. Ama S23 FE de dediğim gibi hem performanslı hem de kamerası vs olsun bu fiyata kesinlikle değecek bir cihaz. A serisi cihazdan daha iyi yani.

S24 FE bütçemi aşıyor. En fazla 17.000 TL'ye bakıyorum. Bu ilana yazdım. 15.500 TL'ye anlaştık. Temiz görünüyor. 10 gün garantisi kalmış. Ne diyorsunuz hocam fiyat iyi geldi ama.

Garantiyi uzatabiliyor muyuz? Uzatabiliniliyorsa kaç liraya yapılıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı