2. el S23 FE alınır mı?

@ahmttrn60 Hocam peki kaç yıl güncelleme alacak? Eğer A serileri gibi 7 sene almıyorsa cidden Samsung iyi düşünmemiş.

@ahmttrn60 Hocam peki kaç yıl güncelleme alacak? Eğer A serileri gibi 7 sene almıyorsa cidden Samsung iyi düşünmemiş.

4 yıl normal sürüm güncellemesi 5 yıl güvenlik hocam. O konuda problem yok. Fakat S24 FE gibi 7 sene alabilecek güçlü bir cihaz. Ama 4 desene de tatmin eder. A serisi her ne kadar uygun fiyatlı olsa da parayı çöpe atmak gibi bir şey olarak görüyorum. Özellikle bazı modellerde isterse 7 yıl güncelleme alsın koyulan işlemci performansı kötü olduğu için 2 3 sene sonra güncellemeler ile birlikte daha da zorlanacak. Haliyle hızlı batarya bitmesi veya performans kaybı yaşanır. Kamera olayına girmiyorum zaten. Özellikle bu son çıkan a serisi telefonlardan önceki serilerde parasını hak ettiklerini düşünmüyorum. Tabii bu durum bizdeki ekonomik sebebler ile alakalı. Yoksa yurt dışında daha cuzi miktarlarda. Tabii onlarda a serisi daha az yaygın olur. Tercih edilmez daha iyi ekonomik şartlar durumu olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…