2. el S23 Ultra 38 bin TL'ye satılır mi?

Krock06

Centipat
Katılım
9 Mart 2024
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimdeki 7 aylık, 1 buçuk yıl garantili 512 GB S23 Ultra’yı Sahibinden ve Letgo’da 43K’ya satıyorum. Fakat benim biraz acelem olduğu için telefoncu aradım, o paraya gitmez, 37-38K’ya alabilirim dedi. Sizce vermeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elimdeki 7 aylık, 1 buçuk yıl garantili 512 GB S23 Ultra'yı sahibinden ve Letgo'da 43K'ya satıyorum. Fakat benim biraz acelem olduğu için telefoncu aradım, o paraya gitmez, 37-38K'ya alabilirim dedi. Sizce vermeli miyim?

Sıfırı 50k zaten ürünün bence 38k iyi bir fiyat fakat hemen satmayın bence biraz daha sabredin daha iyi teklifler gelebilir.
 
Elimdeki 7 aylık, 1 buçuk yıl garantili 512 GB S23 Ultra'yı sahibinden ve Letgo'da 43K'ya satıyorum. Fakat benim biraz acelem olduğu için telefoncu aradım, o paraya gitmez, 37-38K'ya alabilirim dedi. Sizce vermeli miyim?

Senin sattığın fiyat ortalama piyasa zaten, eğer çok acelen varsa sat ama telefoncular telefonu sattığı zaman kar etmek için piyasa altından alırlar o yüzden bence ikinci elden 40-41 civarına hızlıdan bırakabilirsin.
 
Para ihtiyacın acilse mecbur vereceksin. Kimin zamanı çoksa o kazanır.
Senden 38 alıp 43'e ilana koyacak onun acelesi yok. Karar senin ben olsam vermezdim.
 
Bende 8/256 vardı 1.5 yıl kadar kullanıp 32 ye sattım. Sonra s24 ultra bakarken 18 ay garantili 12/512 beyaz renk S23 Ultra buldum ve 32.5 a aldım. Fiyat uygun olduğu için ve hatasız çiziksiz kutu fatura vardı kaçırmak istemedim. Satan kişi s25 ultra alacakmış nakit lazımmış acil dedi. Satsam 38 e gider ama kullanıyorum. Bence 38-39 arası gider senin cihaz da.
 
Bence iyi fiyat vermiş yine. Ben olsam 40 42binde şansımı denerdim ama acelesi varsa verilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…