2. el S24 FE alınır mı?

Shinsoo

Centipat
Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Aktif olarak iPhone SE 2022 kullanıyorum ve genel olarak memnunum, ancak batarya performansından oldukça şikayetçiyim. Bu nedenle telefonumu değiştirmeye karar verdim. Şu ilanda yer alan Samsung S24 FE modeline denk geldim: https://www.letgo.com/item/samsung-s24-fe-tr-cihaz-128-gb-iid-1716056567. Ancak cihazın kasasında bazı deformeler mevcut. Garantisi olduğu belirtilmiş ve cüzdanım güvende sistemiyle almayı planlıyorum. Sizce alınır mı?

İlan linkine gidemiyorum. Fiyat ne acaba? Uygun fiyata doğru kondisyonda her ürün alınır.

Edit : Şimdi açıldı. 13.000 TL fena fiyat değil pazarlıkla 11.500 falan zorlamayı deneyin bence 12.000 gibi bir fiyata bitirebilirseniz iyi olur. Cihazın aynısını kullandım bir süre çok güzel cihaz özellikle iPhone 11 gibi bir cihazdan geçince inanılmaz fark etti. Ayrıca garanti kapsamında olması harika, yetkili serviste arka camı değiştirebilirsiniz belki ileride ama kılıfla vs. çok rahatsız edeceğini sanmam. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Yorumun için teşekkür ederim. Sadce kenarlarında soyulma varmış arka camında bir şey yokmuş zaten kılıf takacağım için çok dert etmedin açıkçası. Sıfırı 27.000 TL şu an bana cazip geldi nedense.

Hayırlı olsun hocam valla çok güzel telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…