2. el Samsung A54 kaç TL'ye satılır?

1)telefon yurt dışı mı?
2)telefonda değişen parça var mı?
3)yazılımsan bilgilerini hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bu maddeler hakkında bilgiler verebilirsen fiyat konusunda yardımcı olabilirim :)

Samsung A54 256 GB versiyon var 7 ay garantisi var. Kaça satılır bu telefon? S23 geçmeyi düşünüyorum.

Merhaba bende de A54 var 1 yıl a yakın garantisi kaldı diye hatırlıyorum 128 GB beyaz ve 8 RAM ben de telefonumu satıp iPhone 13 almayı düşünüyorum Android bana göre değil pek alırken bütçeme göre o telefon vardı o şekilde almıştım MediaMarkt'tan alındı ben 15 bin TL yazdım sizce 15 iyi mi MediaMarkt'ta vermem A54'ü çünkü 7900 gibi komik bir fiyattan veriliyor vatan da da 9500 gibi yine komik bir fiyat veriliyor. 13 60 Hz olması hiç önemli değil en kötü Apple bile Android'den çok daha iyidir bu arada benim telefonun A55'i çıktığı için A54 stoklarda yok deniliyor 11 önermeyiniz güncelleme desteği sıkıntı. Ben bu telefonu alırsam 4 5 yıl gider mi?

Samsung A54 256 GB versiyon var 7 ay garantisi var. Kaça satılır bu telefon? S23 geçmeyi düşünüyorum.

Bence 14 15 bin yazın derim bende de aynı model beyazı var 128 değişen parça yok 15 yazdım 40 kişi bakmış ilanıma ama geri dönüş olmadı bende iPhone 13 düşünüyorum sizce 4 5 yıl gider mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı