Dr.Kalis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Eylül 2025 #1 O kadar tablet araştırdım, en iyisinin 4 ay kullanılmış 18 ay garantisi bulunan bir Samsung Galaxy S9 FE Plus buldum. Alınır mı?
O kadar tablet araştırdım, en iyisinin 4 ay kullanılmış 18 ay garantisi bulunan bir Samsung Galaxy S9 FE Plus buldum. Alınır mı?
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 21 Eylül 2025 #2 Dr.Kalis dedi: O kadar tablet araştırdım, en iyisinin 4 ay kullanılmış 18 ay garantisi bulunan bir Samsung Galaxy S9 FE Plus buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Neden alınmasın alınır tabiki. Ama tavsiyem sarı siteye iyi bakın. Bazı Telefoncular ve Bilgisayar,Laptop satıcıları satıyor. Hatta mağaza fiyatından daha ucuz sıfır kapalı kutu dahi bulunabilir.!!
Dr.Kalis dedi: O kadar tablet araştırdım, en iyisinin 4 ay kullanılmış 18 ay garantisi bulunan bir Samsung Galaxy S9 FE Plus buldum. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Neden alınmasın alınır tabiki. Ama tavsiyem sarı siteye iyi bakın. Bazı Telefoncular ve Bilgisayar,Laptop satıcıları satıyor. Hatta mağaza fiyatından daha ucuz sıfır kapalı kutu dahi bulunabilir.!!