Amaç, eSIM özelliği olan bir cihaz almak. Bu sebeple, çok masrafa girmeden 2. el bunu alayım dedim, değer mi sizce? Yoksa A modellerine mi bakayım, olmadı S21 FE gibi modelleri zorlayayım mı 2. el, ne dersiniz?
Şöyle diyeyim hocam. Galaxy S21 FE'nin iki nesilinde yani exynos ve snapdragon işlemci olan versiyonlarında batarya ve ısınma gibi benzer problemler karşılaşılmakta. Bu yüzden şahsen önermiyorum kronik problemi çok, hem özelliği eSIM bile bulunmuyor. Eğer çok bir beklentiniz yok ise cihazda yani oyun oynamıyorum günlük kullanayım yeter diyorsanız, Galaxy S20 uygun gidebilir fakat vadesi yavaş yavaş doluyor bilginiz olsun. Bu sebeple ben olsam bütçeyi biraz daha arttırıp, Galaxy A16 veya eSIM gerekli ise, Galaxy A36 5G bakardım.
Amaç, eSIM özelliği olan bir cihaz almak. Bu sebeple, çok masrafa girmeden 2. el bunu alayım dedim, değer mi sizce? Yoksa a modellerine mi bakayım, olmadı S21 FE gibi modelleri zorlayayım mı 2. el, ne dersiniz?
Şöyle diyeyim hocam. Galaxy S21 FE'nin iki nesilinde yani Exynos ve Snapdragon işlemci olan versiyonlarında batarya ve ısınma gibi benzer problemler karşılaşılmakta. Bu yüzden şahsen önermiyorum kronik problemi çok, hem özelliği eSIM bile bulunmuyor. Eğer çok bir beklentiniz yok ise cihazda yani oyun oynamıyorum günlük kullanayım yeter diyorsanız, Galaxy S20 uygun gidebilir fakat vadesi yavaş yavaş doluyor bilginiz olsun. Bu sebeple ben olsam bütçeyi biraz daha arttırıp, Galaxy A16 veya eSIM gerekli ise, Galaxy A36 5G bakardım.
Çarşıya sordum 2. el, S20 için 10 ka dedi, sahibinden 8K ya buldum yakın da bir de, elimle bakabileceğim ürüne. Ama bşilemiyorum, bende normalde M31 var beni 5 yıldır idare ediyor oyun vs. girmiyorum çok sadece CoC var, video ve bazen fotoğraf çekimi yapıyorum. S modellerimi iyi olur dedğin gibi a yala mı bakayım, benim M31 6000MAH pili var ona alıştım bir de.
Amaç, eSIM özelliği olan bir cihaz almak. Bu sebeple, çok masrafa girmeden 2. el bunu alayım dedim, değer mi sizce? Yoksa a modellerine mi bakayım, olmadı S21 FE gibi modelleri zorlayayım mı 2. el, ne dersiniz?
2. el alacağım, direk ya sahibinden ya da çarşıdan.
Çarşıya sordum 2. el, S20 için 10 ka dedi, sahibinden 8K ya buldum yakın da bir de, elimle bakabileceğim ürüne. Ama bşilemiyorum, bende normalde M31 var beni 5 yıldır idare ediyor oyun vs. girmiyorum çok sadece CoC var, video ve bazen fotoğraf çekimi yapıyorum. S modellerimi iyi olur dedğin gibi a yala mı bakayım, benim M31 6000MAH pili var ona alıştım bir de.