zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi?
Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 zEne dedi: Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi? Genişletmek için tıkla... Bu kartlar çok eski fırınlama yapılma ihtimali çok yüksek. 100TL daha fazla verip RX460 öneririm.
zEne dedi: Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi? Genişletmek için tıkla... Bu kartlar çok eski fırınlama yapılma ihtimali çok yüksek. 100TL daha fazla verip RX460 öneririm.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 zEne dedi: Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayir alinmaz. Ya butceyi zorlayin ya da pazarlikla GTX 960 bakin.
zEne dedi: Öncelikle merhaba ikinci el alım-satım sitesinde bir tane R9 270X model bir ekran kartı buldum, fiyatı 1150 TL sizce alınır mı? O kadar eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayir alinmaz. Ya butceyi zorlayin ya da pazarlikla GTX 960 bakin.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2022 #4 1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem.
1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 revcomrade dedi: 1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Pazalikla daha iyi kartlar alinabilir.
revcomrade dedi: 1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Pazalikla daha iyi kartlar alinabilir.
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #6 Genelde bu ekran kartı çok sorun çıkarıyor. Benim de r9 270xim bozuldu geçen gün ama tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok.
Genelde bu ekran kartı çok sorun çıkarıyor. Benim de r9 270xim bozuldu geçen gün ama tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok.
zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #7 revcomrade dedi: 1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Mining vs. yapılmadı yazıyor ne kadar doğrudur bilemem en iyisi test etmek zaten.
revcomrade dedi: 1000 TL bence çok iyi bir fiyat bu kart için, ama kartın durumu daha önemli. Kötü bir durumdaysa almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Mining vs. yapılmadı yazıyor ne kadar doğrudur bilemem en iyisi test etmek zaten.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 1 Eylül 2022 #8 zEne dedi: Mining vs. yapılmadı yazıyor ne kadar doğrudur bilemem en iyisi test etmek zaten. Genişletmek için tıkla... O kartla zaten minin yapılmaz.
zEne dedi: Mining vs. yapılmadı yazıyor ne kadar doğrudur bilemem en iyisi test etmek zaten. Genişletmek için tıkla... O kartla zaten minin yapılmaz.
zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #9 copsayd dedi: Genelde bu ekran kartı çok sorun çıkarıyor. Benim de r9 270xim bozuldu geçen gün ama tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kaç watt'lık psu ile kullandınız acaba ?
copsayd dedi: Genelde bu ekran kartı çok sorun çıkarıyor. Benim de r9 270xim bozuldu geçen gün ama tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kaç watt'lık psu ile kullandınız acaba ?
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #10 zEne dedi: Kaç Watt'lık PSU ile kullandınız acaba? Genişletmek için tıkla... FSP600-60AHBC modeliyle kullandım PSU'yla alakası yok.
zEne dedi: Kaç Watt'lık PSU ile kullandınız acaba? Genişletmek için tıkla... FSP600-60AHBC modeliyle kullandım PSU'yla alakası yok.