kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Temmuz 2023 #11 FRAGX dedi: Evet hocam ondan dolayı, oyun çözünürlüğü ile masaüstü çözünürlüğü eşitlenmiyor. Normal'de kendisinin otomatik ayarlaması lazım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken?
FRAGX dedi: Evet hocam ondan dolayı, oyun çözünürlüğü ile masaüstü çözünürlüğü eşitlenmiyor. Normal'de kendisinin otomatik ayarlaması lazım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #12 kino dedi: O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam her türlü oluyor, özel çözünürlük oluşturduğum zaman, veya süper çözünürlüğü aktifleştirdiğim zaman çözülüyor. kino dedi: O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken? Genişletmek için tıkla... Sizde var mı hocam böyle bir sorun? Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
kino dedi: O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam her türlü oluyor, özel çözünürlük oluşturduğum zaman, veya süper çözünürlüğü aktifleştirdiğim zaman çözülüyor. kino dedi: O genel olarak sıkıntı diye biliyorum. Yani alt-tab atmasan olmuyor mu CS:GO oynarken? Genişletmek için tıkla... Sizde var mı hocam böyle bir sorun?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Temmuz 2023 #13 FRAGX dedi: Sizde var mı hocam böyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Hayır. 6600 XT ve 3060 var ikisi de aynı yani.
FRAGX dedi: Sizde var mı hocam böyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Hayır. 6600 XT ve 3060 var ikisi de aynı yani.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #14 kino dedi: Hayır. 6600 XT ve 3060 var ikisi de aynı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten anlayamıyorum, rahatsız etmese bu kartla devam edeceğim fakat gerçekten rahatsız ediyor. 2. el RTX 3060 Ti kovalasam?
kino dedi: Hayır. 6600 XT ve 3060 var ikisi de aynı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten anlayamıyorum, rahatsız etmese bu kartla devam edeceğim fakat gerçekten rahatsız ediyor. 2. el RTX 3060 Ti kovalasam?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Temmuz 2023 #15 FRAGX dedi: Hocam gerçekten anlayamıyorum, rahatsız etmese bu kartla devam edeceğim fakat gerçekten rahatsız ediyor. 2. el RTX 3060 Ti kovalasam? Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın o trafoyu almışken 3070 al bari de kas gücüne değsin.
FRAGX dedi: Hocam gerçekten anlayamıyorum, rahatsız etmese bu kartla devam edeceğim fakat gerçekten rahatsız ediyor. 2. el RTX 3060 Ti kovalasam? Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın o trafoyu almışken 3070 al bari de kas gücüne değsin.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #16 kino dedi: Ne yapacaksın o trafoyu almışken 3070 al bari de kas gücüne değsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, bunu satsam ne almamı önerirsiniz yeter ki saçma sapan sorunlar yaşamayayım. Gerekirse 1-2 hafta çalışır üstüne para eklerim.
kino dedi: Ne yapacaksın o trafoyu almışken 3070 al bari de kas gücüne değsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, bunu satsam ne almamı önerirsiniz yeter ki saçma sapan sorunlar yaşamayayım. Gerekirse 1-2 hafta çalışır üstüne para eklerim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Temmuz 2023 #17 FRAGX dedi: Hocam, bunu satsam ne almamı önerirsiniz yeter ki saçma sapan sorunlar yaşamayayım. Gerekirse 1-2 hafta çalışır üstüne para eklerim. Genişletmek için tıkla... Bütçene bağlı. Ben RTX 3000 serisini beğenmiyorum ama ikinci elden 3070 alınabilir evet. İçinde Ti geçen şeyleri alma gereksiz güç tüketimleri var.
FRAGX dedi: Hocam, bunu satsam ne almamı önerirsiniz yeter ki saçma sapan sorunlar yaşamayayım. Gerekirse 1-2 hafta çalışır üstüne para eklerim. Genişletmek için tıkla... Bütçene bağlı. Ben RTX 3000 serisini beğenmiyorum ama ikinci elden 3070 alınabilir evet. İçinde Ti geçen şeyleri alma gereksiz güç tüketimleri var.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #18 kino dedi: Bütçene bağlı. Ben RTX 3000 serisini beğenmiyorum ama ikinci elden 3070 alınabilir evet. İçinde Ti geçen şeyleri alma gereksiz güç tüketimleri var. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütçem bu kartı satıp üstüne 3-4K daha ekleyecek şekilde.
kino dedi: Bütçene bağlı. Ben RTX 3000 serisini beğenmiyorum ama ikinci elden 3070 alınabilir evet. İçinde Ti geçen şeyleri alma gereksiz güç tüketimleri var. Genişletmek için tıkla... Hocam, bütçem bu kartı satıp üstüne 3-4K daha ekleyecek şekilde.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.314 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #19 FRAGX dedi: Hocam, bütçem bu kartı satıp üstüne 3-4K daha ekleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... O paraya RX6800 alırdım valla. Aynı sorun olabilir tabi.
FRAGX dedi: Hocam, bütçem bu kartı satıp üstüne 3-4K daha ekleyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... O paraya RX6800 alırdım valla. Aynı sorun olabilir tabi.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 9 Temmuz 2023 #20 totra_proska dedi: O paraya RX6800 alırdım valla. Aynı sorun olabilir tabi. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten AMD'yi severdim fakat böyle sorunlar çıkarması beni soğuttu ya.
totra_proska dedi: O paraya RX6800 alırdım valla. Aynı sorun olabilir tabi. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten AMD'yi severdim fakat böyle sorunlar çıkarması beni soğuttu ya.