dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.727 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2023 #1 Papara'ya yeni IBAN özelliği geldi ancak bu IBAN ile dolap, Gardrops gibi 2. el satış yerlerinden parayı çekerken herhangi bir bir sorunla karşılaşabilir miyim veya direkt geçer mi acaba deneyen varsa bilgilendirebilir mi?
Papara'ya yeni IBAN özelliği geldi ancak bu IBAN ile dolap, Gardrops gibi 2. el satış yerlerinden parayı çekerken herhangi bir bir sorunla karşılaşabilir miyim veya direkt geçer mi acaba deneyen varsa bilgilendirebilir mi?
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #2 Denedim,ama çekilmiyor.Desteğe sorduğumda ise onlarda satış yaptıktan sonra cüzdandaki bakiyenin Papara'ya çekilmediğini söylediler.Keşke çekilseydi.
Denedim,ama çekilmiyor.Desteğe sorduğumda ise onlarda satış yaptıktan sonra cüzdandaki bakiyenin Papara'ya çekilmediğini söylediler.Keşke çekilseydi.
I izayoi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 182 21 Şubat 2024 #3 Liqt dedi: Denedim,ama çekilmiyor.Desteğe sorduğumda ise onlarda satış yaptıktan sonra cüzdandaki bakiyenin Papara'ya çekilmediğini söylediler.Keşke çekilseydi. Genişletmek için tıkla... O zaman IBAN özelliğinin hiç faydası yok, para alınamıyorsa başka hangi amaçla kullanılabilir?
Liqt dedi: Denedim,ama çekilmiyor.Desteğe sorduğumda ise onlarda satış yaptıktan sonra cüzdandaki bakiyenin Papara'ya çekilmediğini söylediler.Keşke çekilseydi. Genişletmek için tıkla... O zaman IBAN özelliğinin hiç faydası yok, para alınamıyorsa başka hangi amaçla kullanılabilir?
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 izayoi dedi: O zaman IBAN özelliğinin hiç faydası yok, para alınamıyorsa başka hangi amaçla kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.Papara ön ödemeli kart olarak geçtiği için olmuyor dediler.IBAN olmasına rağmen bu uygulamalarda para çekimi olmamasına üzüldüm.
izayoi dedi: O zaman IBAN özelliğinin hiç faydası yok, para alınamıyorsa başka hangi amaçla kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.Papara ön ödemeli kart olarak geçtiği için olmuyor dediler.IBAN olmasına rağmen bu uygulamalarda para çekimi olmamasına üzüldüm.