2. el Series S/X alınır mı?

ArthurYorgan

Centipat
Daha fazla  
Xbox One'ı yükseltip Series S veya X almayı planlıyorum. 2. el konsol alımında nasıl bir risk olur? Xbox One'ım 10+ yıldan sonra hala kusursuz çalışıyor. Sizce series s/x'lerde de bu kalite var mı? Eskime, performans düşüşü vb. görülür mü? 2. el alırken neye dikkat etmeliyim?

Hocam alınır. Sadece iyi kullanır mı, ona bak. Ama paran varsa ya sıfır al ya da PS5 al en iyisi, ömürlük olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam üst modele geçmeyi düşünüyor ben dedim ki ya X veya S al ya da PS5 çünkü PS5 X, sden daha güçlü bir cihaz kol ergonomisi olsun sizde biliyorsunuzdur.

Hocam adam üst modele geçmeyi düşünüyor ben dedim ki ya X veya S al ya da PS5 çünkü PS5 X, sden daha güçlü bir cihaz kol ergonomisi olsun sizde biliyorsunuzdur.
Hocam ergonomi konusunda xbox'a laf edemezsiniz kusura bakmayın. Sadece Series s güçsüz ps5'ten onun dışında xbox sx daha iyi.

daha yeni s aldım hocam öneririm

Ürünü deneme şansınız varsa alın ya da satıcıdan test videosu isteyip alın

X alabilirsiniz uygun fiyata bulursanız, S çok zayıf bence günümüz için. Fiyatına ve cihazın sorunsuz olmasına dikkat edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…