Çözüldü 2. el sıfır iPad 10. nesil orijinallliği nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

750861

Centipat
2. el yerinden kutulu hiç açılmamış 12 ay garantili iPad 10. nesil aldım. Daha hiç açmadım ve üstündeki bantlar açılmış gibi ama açılmamış gibi de. Açılmış/açılmamış da olsa temiz mıdır? Rahatça kullanabilir miyim? Açılmış olsa bile adaptörü falan orijinal mıdır değişmiş midir tabletin içinden bir şey alınmış mıdır bir şey takılmış mıdır (ekranı gizlice izlemek için) yoksa temiz midir rahatça kullanabilir miyim? Apple'nin sitesine yazınca daha hiç kaydedilmemiş diyor herhalde kurulum yapılmamış onu diyor yardımcı olur musunuz Technopat üyeleri?

Cevap verebilecek var mı 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el yerinden kutulu hiç açılmamış 12 ay garantili iPad 10. nesil aldım. Daha hiç açmadım ve üstündeki bantlar açılmış gibi ama açılmamış gibi de. Açılmış/açılmamış da olsa temiz mıdır? Rahatça kullanabilir miyim? Açılmış olsa bile adaptörü falan orijinal mıdır değişmiş midir tabletin içinden bir şey alınmış mıdır bir şey takılmış mıdır (ekranı gizlice izlemek için) yoksa temiz midir rahatça kullanabilir miyim? Apple'nin sitesine yazınca daha hiç kaydedilmemiş diyor herhalde kurulum yapılmamış onu diyor yardımcı olur musunuz Technopat üyeleri?

Cevap verebilecek var mı 😊
Cihaz 1 yıl boyunca kapalı kutuda yatmış. 1 yıl boyunca kutu muhafaza edilirken oraya buraya taşıdıysa illaki o bant hasar görmüştür. O yüzden sorun etmene gerek yok. Çakma cihazsa eline aldığın gibi anlarsın zaten. Üstelik model no'yu girince Apple'ın sitesinde gözüküyorsa cihaz orijinaldir. iPad'lerde çakma cihaz yapmıyorlar ben rastlamadım henüz. IOS zaten kapalı işletim sistemi ve kutuyu sen açtığına göre seni tabii ki izleyemez. Hayırlı olsun.

Yenilenmiş cihaz mı yani?
Hayır yenilenmiş olamaz.

Yenilenmiş telefonlar, kullanılmış cihazların çeşitli bakım, onarım ve testlerden geçirilerek yeniden satışa sunulması ile elde edilen ürünlerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı