KawaiSobaBorusu Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #1 Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı?
Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Mart 2024 #2 KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... SS olarak at sistemin özelliklerini.
KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... SS olarak at sistemin özelliklerini.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 20 Mart 2024 #3 Link açılmıyor.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 20 Mart 2024 #4 KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Link çöp.
KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Link çöp.
KawaiSobaBorusu Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #5 KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_2885.jpeg 167,7 KB · Görüntüleme: 22
KawaiSobaBorusu dedi: Link:Dolap - İkinci El Alışveriş Sadece işlemci biraz darboğaz yapar gibi hissediyorum. Onun dışından bir sorun göremedim, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla...