2. el sistem nasıldır?

Bütçen kısıtlı ise kasa almanı önermem ve sistemde PSU yok. O ekran kartı da saçma olmuş onun yerine RX 570 bakabilirsin. RAM'i 2. el yerine 0 alabilirsin neredeyse aynı fiyatta.
Eklemeyi unutmuşum o işlemcinin daha ucuzları da var pahalıya bulmuşsun.

Ekran kartına başka alternatif var mı acaba hocam.

Toplam bütçeniz nedir acaba? Ve diğer parçalar elinizde mevcutsa parçalarınızı belirtebilir misiniz?
İşlemciyi pahalı buldum, ekran kartı alternatif olarak RX 570 bakılabilir diye düşünüyorum, dış görünüşü çok önemli değilse 2.el daha uygun fiyatlı bir kasa alıp bütçeyi ekran kartına ayırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum, RAM de 700TL'ye falan 2.el bulunabilir 900TL'ye 2.el almak yerine sıfır bakarsınız.

buna yakın olduğunu düşündüğüm bir sistemim var, İstanbul'da ise elden teslim alabilirsin.
Daha iyi bilen arkadaşlar yorumlasın:

MSI Gtx1050ti lp ekran kartı
MSI H110(harici wifi+bluetooth modülü) anakart
INTEL G4560 işlemci
CORSAIR 2*8gb DDR4 2133 mhz ram
SANDISK 120gb ssd+ WESTERN DIGITAL 500gb ssd
HIGH POWER BRONZE PLUS 350 watt sfx psu

iyidir parçaları mining yorgunu seçmediğin sürece

Fiyatı ne kadardır hocam.

İşlemciyi değiştirmeyi düşünebilirim ama ekran kartını değiştiremem nasıl bir şeyler önerirsiniz 2.el olarak bütçem 1499 civarı. RAM'imi ve kasayı değiştirebilirm ama dediğim gibi ekran kartını yapmam nasıl bir öneride bulunursunuz işlemci olarak.

Son düzenleme:

1500TL işlemci için mi? R3 3100 öneririm 800-1000TL arasına bulursunuz. Ekran kartını değiştiremiyorsanız fazla para harcamanın anlamı yok 800e R3 3100 alın geçin. R5 1600 AF'den bir tık daha iyi oyun performansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…