2. el sistem önerisi

Bilgisayar isteyene xbox önermek de moda oldu. Elimde Xbox One S var ilgilenirsen ama pc için acele etme derim. 3050 çıkıyor 27 Ocak'ta. 3060lı sistemlerin 14 15k civarına bulunabildiğini düşününce 3050li sistemler bir ihtimal 11 12k civarına bulunabilir gibi. Acelen varsa da Ryzen 5 5600G apu sistem dizip eline para geçerse ekran kartı ile yükseltme yapabilirsin. Piyasadaki çoğu ikinci el ürünler ya mining çıkması ya da çoluk çocuğun fiyat şişirerek koyduğu tok satıcı ilanları. Gtx 1650 gibi kartlar için para harcamaya bence değmez

10 lirayı çöpe atmaktansa yurt dışı Series S + 2. el faturalı 1650 - B450 çipset bir sistem al kullan.
2. el sistemler sorunlu mu oluyor? Series S düşündüm ancak çok fazla zam geldi.
Bilgisayar isteyene xbox önermek de moda oldu. Elimde Xbox One S var ilgilenirsen ama pc için acele etme derim. 3050 çıkıyor 27 Ocak'ta. 3060lı sistemlerin 14 15k civarına bulunabildiğini düşününce 3050li sistemler bir ihtimal 11 12k civarına bulunabilir gibi. Acelen varsa da Ryzen 5 5600G apu sistem dizip eline para geçerse ekran kartı ile yükseltme yapabilirsin. Piyasadaki çoğu ikinci el ürünler ya mining çıkması ya da çoluk çocuğun fiyat şişirerek koyduğu tok satıcı ilanları. Gtx 1650 gibi kartlar için para harcamaya bence değmez
Japonya'dan GTX 1660S alabirim ancak diğer donanımlar çok tutuyor.

O benim bileceğim iş değil sorunuz diye iddia edilen 5-6 ay 1 yıl kullanılmış faturalı sistemleri tercih etmeni öneriyorum ben sadece, tabii sorunsuz diye verilen sistemi test etmek de senin sorumluluğunda ben ne diyeyim ki :D
Series S 5.5K oldu diye biliyorum yurt dışından getirilen Series S'lerde daha ucuz olduğu için bence yurt dışı tercih etmelisin. PC için daha fazla para kalır.

O benim bileceğim iş değil sorunuz diye iddia edilen 5-6 ay 1 yıl kullanılmış faturalı sistemleri tercih etmeni öneriyorum ben sadece, tabii sorunsuz diye verilen sistemi test etmek de senin sorumluluğunda ben ne diyeyim ki :D
Series S 5.5K oldu diye biliyorum yurt dışından getirilen Series S'lerde daha ucuz olduğu için bence yurt dışı tercih etmelisin. PC için daha fazla para kalır.
Sanırım APU alıp sonra yurt dışından ekran kartı alacağım. İşlemciler ekran kartı kadar var.

Japonya'dan GTX 1660S alabirim ancak diğer donanımlar çok tutuyor.
Doğrudur xbox piyasasını pek bilmiyorum kardeşimin sattığı bir şey söyleyeyim dedim. Eskiden mining güzel para bırakıyordu bu yüzden mining yapmayan neredeyse kimse yoktu. Şimdi kazanç azaldı, bazı durumlar oluştu ve herkes elindekini tabiri yerindeyse kakalamaya çalışıyor. Ayar bilmeyen çoluk çocuğun yaptığı mining mutlaka karta zarar verir. Ben tavsiye etmem 2. el ürün bu yüzden. Gtx 1000 serisi eski bir seri, teknoloji olarak da eskidi artık Rtx var. 27 Ocak'ta Rtx 3050 satışa sunuluyor. 1080p için çok iyi performans sunuyor ve fiyatı uçuk olmayacaktır. Çoğu durumda kartlar garanti dışı kaldığı için garantisi var diyerek alınan 2. el ürünlerde de sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Cevap yazan herkese teşekkürler, sanırım yurt dışından Series S alacağım. Bilgisayarı da tamamen unutmayacağım, hala bir toplama fikrim var en azından GTX 1650 olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı