2. el sistem tavsiyesi

Neden tercih edilmemeli? Soğutma olarak gayet başarılı modelleri var ve çoğunlukla tercih ediliyor. Umarım MSI'ya da ASUS önermezsiniz.

Hayır aman aman sakın almayın demiyorum kendimde kullanıyorum ve soğutması sorunlu gerçekten zamanında PowerColor RX 570 kartım vardı gerçekten "gomando" gibi karttı lakin RX 5600 XFX kullanıyorum şu an ısıdan dolayı sorun yaşıyorum mesh kasam ile tabii eğer soğutması başarılı tescillenmiş kullananların memnun olduğu bir modelleri varsa neden tercih edilemsin her türlü yeniliğe açığız.

5000 serisinin problemleri sadece yazılım değilmiş demek ki. Amma problemli seriymiş. 6000 serisinde şikayet görmedim ben henüz. Asus TUF ve MSI Ventus şikayetleri daha çok önde gidiyor.

5000 serisinin problemleri sadece yazılım değilmiş demek ki. Amma problemli seriymiş. 6000 serisinde şikayet görmedim ben henüz. ASUS TUF ve MSI Ventus şikayetleri daha çok önde gidiyor.

Harbiden PowerColor sayesinde AMD fanboyu olmuştum zamanında herkese AMD önerirdim vs. ama XFX gerçekten içimdeki ışığı söndürdü. Çok sorunlu karttır 5600.

Harbiden PowerColor sayesinde AMD fanboyu olmuştum zamanında herkese AMD önerirdim vs. ama XFX gerçekten içimdeki ışığı söndürdü. Çok sorunlu karttır 5600.
Ben de uzun bir süre PowerColor RX550 4 GB modelini kullandım. Zaten güçlü bir kart değil RX550 ama çok serin çalışıyordu.

2.El e tam güven olmaz hocam o fiyata 0 sistem al.

Teşekkür ederim attığınız sistemleri bir inceleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…