Öncelikle iyi günler. Oyunlardan anlarım ama PC'den pek anlamam o yüzden şu ana kadar genelde PS ve Xbox kullandım. 25K (zorlayarak çıkıyor) ama 20-22 arası benim için daha iyi olur. 2. el PC toplamak istiyorum monitör dahil değil 0 PC toplamak ya da hazır sistem almak çok pahalı en azından benim istediğim sistemler pahalı. PC'nin aldıktan sonra kafamı rahat ettirmesini istiyorum PS'deki gibi olmasını istiyorum yeni çıkan oyunları rahat oynamak istiyorum yüksek ayarlarda. Kafamdaki ekran kartı RTX 3080(Ti) ya da RTX 4060 (Ti) eğer yardımcı olursanız sevinirim. 2. el ilan linklerini direkt buraya atabilirsiniz ilanlar Ankara içerisinde olursa sevinirim (şehir dışı kargo olayını sevmiyorum). Öğrenciyim o yüzden yaz tatili gelmeden hazirana kadar toplamak istiyorum. (Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim).
0 olur ama dediğim gibi istediğim kalitede olmaz zaten 3080 serisi şu anda satılmıyor bildiğim kadarıyla 0 olarak benim gönlümde 3080'den yana çünkü 4060'tan kat ve kat daha iyi bir ürün ama her türlü öneriye açığım.
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
0 olur ama dediğim gibi istediğim kalitede olmaz zaten 3080 serisi şu anda satılmıyor bildiğim kadarıyla 0 olarak benim gönlümde 3080'den yana çünkü 4060'tan kat ve kat daha iyi bir ürün ama her türlü öneriye açığım.
Stajyer arkadaş gelsinde ikinci el piyasasını o daha iyi biliyor ama büyük ihtimalle am5 7500f öneririr 16 gb ram anakart b520m bunların zaten sıfırı ile ikinci el arasında fark pek yok
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oyun oynamak için alacağım ama Unity ve Unreal Engine gibi platformlardan oyun da geliştirmeye çalışıyorum. Asıl amacım oyun oynamak çünkü şu anda PS5 Slim kullanıyorum Kingdom Come: Deliverance 2 almak istiyordum siz de bilirsiniz ki Sony TR'ye özel fiyat uygulamıyor ve yeni çıkan oyunlara gücüm yetmiyor ben de oyunlara vereceğim paraya sistem dizmek istiyorum.
Oyun oynamak için alacağım ama Unity ve Unreal Engine gibi platformlardan oyun da geliştirmeye çalışıyorum. Asıl amacım oyun oynamak çünkü şu anda PS5 Slim kullanıyorum Kingdom Come: Deliverance 2 almak istiyordum siz debilirsinizki Sony TR'ye özel fiyat uygulamıyor ve yeni çıkan oyunlara gücüm yetmiyor ben de oyunlara vereceğim paraya sistem dizmek istiyorum.
Oyun oynamak için alacağım ama Unity ve Unreal Engine gibi platformlardan oyun da geliştirmeye çalışıyorum. Asıl amacım oyun oynamak çünkü şu anda PS5 Slim kullanıyorum Kingdom Come: Deliverance 2 almak istiyordum siz de bilirsiniz ki Sony TR'ye özel fiyat uygulamıyor ve yeni çıkan oyunlara gücüm yetmiyor ben de oyunlara vereceğim paraya sistem dizmek istiyorum.