Alıcı 2. El Sleeve Kablo Seti

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
İkinci el Sleeve kablo seti arıyorum. Maaşımı nisan başında alacağım. Bütçem 100₺. Sıfırı 160₺. Buna göre teklif alabilirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde set yok fakat 3 parça mevcut. 2 adet 6 Pin GPU için ve 1 adet ufak sorunlu 8 Pin CPU mevcut.

8 Pin CPU kablounun 1 kablosu çıktı yerinden. Onun ucundaki demir parçadan bulup takmak lazım. 45 TL kargo dahil yollayabilirim.

Hepsi aynı renk kırmızı - siyah. Demir parçadan sipariş verdim Aliexpress üzerinden.
379751

Elimde set yok fakat 3 parça mevcut. 2 adet 6 Pin GPU için ve 1 adet ufak sorunlu 8 Pin CPU mevcut.

8 Pin CPU kablounun 1 kablosu çıktı yerinden. Onun ucundaki demir parçadan bulup takmak lazım. 45 TL kargo dahil yollayabilirim.

Hepsi aynı renk kırmızı - siyah. Demir parçadan sipariş verdim Aliexpress üzerinden.
Eki Görüntüle 379751
Olabilir hocam sorunlu parça dışındakileri alabilirim. Demir parça için uğraşacağımı düşünmüyorum.

Hocam nerden ulaşabilirim size. Gpu ve anakart besleme uzatmalarını almak istiyorum.
Hocam anakart için 24 pin kablosu ne yazıkki mevcut değil. Sadece GPU için 2 adet 6 pin mevcut sağlam ve 1 adet 8 pin CPU sorunlu olan mevcut. fb.com/sami.yldz01 ulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı