Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 10 Ekim 2021 #11 ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... What? Ben 2017 de Slim PS3'ü 350TL'ye sattım o satan kişi kimse kafayı yemiş olmalı 500GB ve 2 tane kol ile vermiştim arkadaşa
ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... What? Ben 2017 de Slim PS3'ü 350TL'ye sattım o satan kişi kimse kafayı yemiş olmalı 500GB ve 2 tane kol ile vermiştim arkadaşa
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #12 ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... 30FPS(20ye kadar düşüyor) 720p katlanabilirsen al ben yıllarca kullandım ama 850TL verilmez gibi. Fat kasa kesinlikle uzak durun çıkarttığı masraflar ile PS4 fiyatına ulaşır. ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Orijinal diye kazık yemeyin gidin crackli alın doya doya oynayın zaten Online oynayacağınızı pek sanmam.
ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... 30FPS(20ye kadar düşüyor) 720p katlanabilirsen al ben yıllarca kullandım ama 850TL verilmez gibi. Fat kasa kesinlikle uzak durun çıkarttığı masraflar ile PS4 fiyatına ulaşır. ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. 850 TL'ye 320 GB'lık kırılmadığı söylenen Slim kasa PS3 buldum. Alınır mı sizce? Ayrıca kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Orijinal diye kazık yemeyin gidin crackli alın doya doya oynayın zaten Online oynayacağınızı pek sanmam.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 10 Ekim 2021 #13 The10thDoctor dedi: Fat kasa bulaşma bence olası hataların en yüksek olduğu kasadır. Genişletmek için tıkla... Hocam alınırda termal macun yenileyeceksin fan ayarı yapacaksın ondan sonra o makine sana sonsuza kadar gider.
The10thDoctor dedi: Fat kasa bulaşma bence olası hataların en yüksek olduğu kasadır. Genişletmek için tıkla... Hocam alınırda termal macun yenileyeceksin fan ayarı yapacaksın ondan sonra o makine sana sonsuza kadar gider.