2. el SSD'nin durumunu görmek için CrystalDiskInfo yeterli mi?

Mugen_

Kilopat
Merhabalar, 2. el bir SATA SSD var almayı düşündüğüm, satıcı kullanılmamış diyor ama resimden en azından bekletilmiş olduğu belli (satıcının da söylediği bu zaten)

Aklıma takılan şu, diyelim aldım ben ürünü ve sağlık %100, hızlar tutuyor. Güvenmek için yeterli mi acaba? Satıcı aslında yakın direk gidip kendim de bakabilirim param güvende ile uğraşmaktansa, ama bir iki değere bakıp direk almam doğru olurmu emin olamadım.

Hocam CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark yeterlidir ama sadece yeşil renkli sağlık %100 yazısına bakıp geçme, toplam yazılan veri ve çalışma saatine dikkat et.

Hocam CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark yeterlidir ama sadece yeşil renkli sağlık %100 yazısına bakıp geçme, toplam yazılan veri ve çalışma saatine dikkat et.
Şu değerler değil mi hocam? (bu kendi SSD'm) Bu durumda elden de gidip alınabilir mi sizce? Yoksa alıp 1-2 gün kullanmanın bir farkı olur mu?

Dosya Ekleri

• 1765192606546.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 15
Şu değerler değil mi hocam? (bu kendi SSD'm) Bu durumda elden de gidip alınabilir mi sizce? Yoksa alıp 1-2 gün kullanmanın bir farkı olur mu?
Bu değerleri görürsen param güvende ile kargo beklemene veya 2 gün test etmene gerek yok. Sıfır SSD bozuk çıkmaz , tabii aşırı şanssız değilsen. Gözünle bu sıfır değerleri gördüğün an parayı verip alabilirsin.
Ama gittiğinde saat kısmında 5000 saat yazıyorsa, direkt Hayırlı işler deyip çıkarsın.

Teşekkür ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…