2. el Switch alırken nelere dikkat edilmeli?

Baldur

Centipat
Öncelikle Switch 2. el takastan alacağım nelere dikkat etmeliyim? V1 veya V2 bana fark etmez şarjı biterse dock moda geçerim zaten genellikle evdeyim Switch'i bir balkonda bir odamda elde oynarım ve PS4 Slim 1 TB versem kazık yer miyim? Çünkü botw mario Odyssey filan mükemmel yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen biliyorsundur ama yine de uyarayım, öncelikle oyunlar yerel fiyatlandırma olmadığı, 60 dolardan satıldığı ve neredeyse hiçbir zaman indirime girmediği için oldukça pahalı oluyor. Ha dersen ben CFW yükleyip korsan oynarım o zaman V1 al çünkü v2'lerde sadece çok pahalı (1.5 yıl önce 1000 liraydı şu an bilmiyorum) bir modifiye yaptırman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla sadece İstanbul'da bulunuyor. Onun dışında kaç yıllık olduğunu öğrenin ve docka sürekli girip çıktı mı ya da ekran koruyucu var mı diye sorun çünkü docklar ekranları çizebiliyor eğer ekran koruyucu yoksa. Cevaplayabileceğim başka bir şey varsa sorabilirsin.

Öncelikle Switch 2. el takastan alacağım nelere dikkat etmeliyim? V1 veya V2 bana fark etmez şarjı biterse dock moda geçerim zaten genellikle evdeyim Switch'i bir balkonda bir odamda elde oynarım ve PS4 Slim 1 TB versem kazık yer miyim? Çünkü botw mario Odyssey filan mükemmel yani.

Ben olsam Switch ile PS4 takas etmezdim. Üstüne para verirse bir ihtimal.

Öyle ama switch geçen jenerasyonun en iyi oyunlarına sahip ki botw 2 de geliyor bu nesilinde en iyi oyunu olacak gibi rdr4 veya gta 6 gelene kadar
Bana çok küçük bir konsola o kadar büyük paralar vermek saçma geliyor açıkçası. Tabii çantana koyup taşımak güzel ama ne bileyim saçma geliyor.

Bana çok küçük bir konsola o kadar büyük paralar vermek saçma geliyor açıkçası. Tabii çantana koyup taşımak güzel ama ne bileyim saçma geliyor.
Senin fikrin odamda yatarken balkonda kahve içerken bir yere gittiğinde 3 a oyun oynamak çok büyük bir lüks performans kötü ama performans yetse series s fazla gelirdi oyun kalitesi bence en önemli şey tabi sana göre gereksiz olabilir saygım sonsuz

Senin fikrin odamda yatarken balkonda kahve içerken bir yere gittiğinde 3 a oyun oynamak çok büyük bir lüks performans kötü ama performans yetse series s fazla gelirdi oyun kalitesi bence en önemli şey tabi sana göre gereksiz olabilir saygım sonsuz
Ben XSS konsoluna sahibim. Koltuğa yatıp oynuyorum mesela, Gayet yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı