Yapmayın hocam 2012-2013 model tabletlerin 2. elleri bile 350 TL'den aşağı değil.Herkese merhaba, babama tablet almayı düşünüyoruz film kitap ve çizgi roman için. Bütçemiz az, iyi bir şeyler tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bütçe: 200 TL.
Herkese merhaba, babama tablet almayı düşünüyoruz film kitap ve çizgi roman için. Bütçemiz az, iyi bir şeyler tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bütçe: 200 TL.
Kardeşim 300 lira param olsa direkt alıcaz fakat öyle bi imkan yok. Evin elektiriği doğalgazı ve boğazı var. 2.5 TL para ile geçiniyoruz malesef.200 liraya 1 hafta bile zor geçinirsiniz. Bütçenizi yükseltin. En kötü tablet 1000 liradan aşağı değil. 200 liraya alacağınız şey en fazla o tabletin kasası olur.
Ne tablet çok gereksiz? İleride başka bişey almayı düşünmüyoruz zaten. Kitap açsınn film açsın bu kadar yani. 200 liraya Kitap film açan idarelik bi tablet öneremiyor musunuz?Arkadaşlara katılıyorum. Zaten telefonların tepsi boyutlarına geldiği günlerde tablet çok gereksiz. Almayın direkt.
Kardeşim 300 lira param olsa direkt alıcaz fakat öyle bi imkan yok. Evin elektiriği doğalgazı ve boğazı var. 2.5 TL para ile geçiniyoruz malesef.
Ne tablet çok gereksiz? İleride başka bişey almayı düşünmüyoruz zaten. Kitap açsın film açsın bu kadar yani. Ben kullanmıcam babam dediğim gibi kitap ve film başka uygulama çalıştırmayacak zaten. 200 liraya Kitap film açan bir tablet öneremiyor musunuz?
Kardeşim 300 lira param olsa direkt alıcaz fakat öyle bi imkan yok. Evin elektiriği doğalgazı ve boğazı var. 2.5 TL para ile geçiniyoruz malesef.
Ne tablet çok gereksiz? İleride başka bişey almayı düşünmüyoruz zaten. Sadece babam kullanacak, Kitap açsın film açsın bu kadar yani. 200 liraya Kitap film açan bir tablet öneremiyor musunuz?
Teşekkür ederim. İstanbul pendik yakınlarında oturuyoruz ama pendik değil, hürriyet mahallesi çınardere yakınları pdf, cbr açabilen bir tablet bulursanız sevinirim.Bu fiyata en iyi böyle bir ürün geliyor. Ama almanızı tavsiye etmem.Prestigio Diğer Tablet Fiyatları sahibinden.com'da
Prestigio Diğer ve uygun fiyatlı, sıfır veya ikinci el tabletler online alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yapmayın hocam 2012-2013 model tabletlerin 2. elleri bile 350 TL'den aşağı değil.
Bütçenizi yükseltmeye bakın.
Önerim ise mümkün olduğunca 2.el tabletlerden kaçınmanız.
Hocam siz anlamıyorsunuz herhalde fazladan para verme gibi bir şansımız yok. Babamın gözleri görmüyor telefon alın diyorsunuz tamam gözü görse 2. el S4 alırdık telefonla işi yok adam kitap okuma derdinde. samsung trend plus 4 inç telefonda bişeyler okumaya çalışıyor. Tabletler trend plus telefonundan daha hızlıdır diye düşünüyorum. 1GB ramli 4 çekirdek cpu'su 1 gb ramli 16 hafızalı reeder almayı düşünüyoruz fiyatı 200 lira. Şarj aleti yok bizde var. Konuyu kapatabilirsiniz bişeyler önerin dedik cod mobile oynamayacak adam ya tablette allah allah. İyi olmasın hocam 200 liraya en iyisi ne varsa onu öneseniz eyvallah derdim ama illa 400 lira ver 300 lira ver diyip duruyorsunuz elektroniğe 400 lira para versek biz aç kalırız 200 lira fazla para olsa yine veremezdik anlatabiliyor muyum? Herkes anlayabiliyor mu? 2 tane uygulama çalıştıracak 1. cbr/pdf açma uygulaması 10 mb boyutu var ve 480p tarayıcıdan film izleyecek başka bişey yapmayacak. Anlatıyorum size kimse anlamıyor. Farkederseniz 2. el yazdım arkadaşlar lütfen unutmayın 2. el Sıfır değil..@mertpivvo Hocam zorluklarınızı anlıyorum ancak hocam değmez cidden. O paraya tablet alırsanız yavaş olur kötü olur sıkıntı çıkarır, PDF açarken bile sizi üzer. Telefonlar dediğim gibi tepsi boyutuna geldiği günlerde tabletler gereksiz. @Hydro2K hocamızın tavsiyesini dinleyebilirsiniz, 400TL Samsung Galaxy Note 3'ler var sarı sitede onu alırsanız da aynı işlevi görecektir, ekranı büyük.