2. el taşınabilir SSD alınır mı?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  

Verilerimi depolamak için HDD yerine SSD alacağım. Çünkü HDD çok yavaş. 2. el güzelinden böyle bir ürün buldum. Alınır mı? Altında har Drive enclosure yazıyor anlayamadım pek. Okuma yazma hızları nelerdir?

Fiyat alakasız uygun duruyor içinde flash Drive bile çıkabilir. Çok güven vermedi açıkçası.

Hocam crystaldiskmark uygulamasıyla bir test ettir. Eğer vadettiği hızı veriyorsa ne ala

Ürün bildiğiniz SSD lerden değildir bilginiz olsun. Çin malı bir ürün işte. Ürün kutusunda ne yazıyorsa o. Özetle flashdisklerin gelişmişini yapmışlar adamlar adına da SSD demişler. Yoksa 4TB SSD fiyatlarını hepimiz biliyoruz zaten.

farklı bir satıcı var onun yorumundan gördüm

Fiyat alakasız uygun duruyor içinde flash Drive bile çıkabilir. Çok güven vermedi açıkçası.
2TB taşınabilir m2 ssd 1000 lira . 512 GB düzgün çakma olmayan M.2 SSD'ler 1000 lira 2TB nereye. Ürün sahte ve alırsanız büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Aldığınızda ve bilgisayara taktığınızda 2TB diye gözükebilir fakat 32 GB veya 64 GB bir dosya atmaya çalıştığınızda hata verecektir çünkü orijinal boyutu 16 GB veya 32 GB. Kanmayın.

1TB taşıanbilir 1800TL okuma 1050 yazma 1050 sizce alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…