Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Normalde sıfır iPhone 11 veya Samsung S21 FE alacaktım ama iPhone 11 fiyatında Letgo ve sahibinden sitesinde iPhone 12 gördüm birkaç tane açıklamaları sıfır 12 ay garantili falan filan vardı pek güvenemedim iPhone 11 fiyatında nasıl olabilir diye. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Normalde sıfır iPhone 11 veya Samsung S21 FE alacaktım ama iPhone 11 fiyatında Letgo ve sahibinden sitesinde iPhone 12 gördüm birkaç tane açıklamaları sıfır 12 ay garantili falan filan vardı pek güvenemedim iPhone 11 fiyatında nasıl olabilir diye.
B Ben Adana Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Eğer fiyatı cidden iyiyse ve kutusu açılmamış gibiyse bence elden gidip bir bak açılmamışsa alabilirsin.
Eğer fiyatı cidden iyiyse ve kutusu açılmamış gibiyse bence elden gidip bir bak açılmamışsa alabilirsin.
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #3 Bence iPhone alacaksan 2. el daha mantıklı.
Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #4 canercel dedi: Bence iPhone alacaksan 2. el daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak iPhone 12 almayı düşünüyorum. Çünkü iPhone 11 fiyatında bazıları. Ve bazıları grantili. Ben Adana dedi: Eğer fiyatı cidden iyiyse ve kutusu açılmamış gibiyse bence elden gidip bir bak açılmamışsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet elden gidip bakacağım not aldım nelere dikkat edeceğime dair. Son düzenleme: 1 Eylül 2022
canercel dedi: Bence iPhone alacaksan 2. el daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak iPhone 12 almayı düşünüyorum. Çünkü iPhone 11 fiyatında bazıları. Ve bazıları grantili. Ben Adana dedi: Eğer fiyatı cidden iyiyse ve kutusu açılmamış gibiyse bence elden gidip bir bak açılmamışsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet elden gidip bakacağım not aldım nelere dikkat edeceğime dair.