2. el telefon tavsiyesi

Bütçe
4000 ve altı

123abc

Hectopat
Herkese selam iyi günler iyi akşamlar ben size ufak bir konuda danışacaktım. Ben 16 GB'lık bir Samsung kullanıyorum ve hafızasından dolayı değiştirme niyetindeyim. 2. el alınabilecek ve beni en azından 5 6 sene götürebilecek bir telefon arıyorum ve bütçem 4000TL'yi aşmayacak şekilde. Güvendiğimiz bir telefoncu var onun için 2. el almak istiyorum çünkü 4000 bandına F/P oranı yüksek yarı yolda bırakmayacak bir cihaza ihtiyacım var. Öğrenci olduğum için bütçe olarak kısıtlı ama illaki bana biçilmiş kaftan bir cihaz vardır. Samsung'dan devam edebilirim çünkü ekran kırmam dışında 1 kere bile tamir görmedi. Ama diğer markalara da açığım buraya kadar ciddiye alıp okuyan herkese yanıt yazmasa da teşekkürler. Kendinize iyi bakın.

S10 serisi ve iPhone 8.

Öncelikle yanıtınız için çok teşekkürler iPhone 8'lerde çok büyük bir çentik var o yüzden ilgimi çekmiyor. S10'lara gelecek olursak bende çok aradım ama 4000'e sağlam bulamadım.

Ben biraz önce internete de baktım ve M23 modelini 4400'e gördüm ama birkaç problem var SAR değeri 700 civarlarında (cihazımdaki değer 567) ve ekranı pls. Ben şu an super AMOLED kullanıyorum pls ye geçiş yapsam kalite farkı yaşar mıyım? Veya daha soluk bir görüntü mü alırım? Bende siyahlar tam siyah o telefonda da olur mu? SAR değeri problem yaratır mı? Çok soru sordum ama yanıtlarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkürler iPhone 8'lerde çok büyük bir çentik var o yüzden ilgimi çekmiyor. S10'lara gelecek olursak bende çok aradım ama 4000'e sağlam bulamadım.

Ben biraz önce internete de baktım ve M23 modelini 4400'e gördüm ama birkaç problem var SAR değeri 700 civarlarında (cihazımdaki değer 567) ve ekranı pls. Ben şu an super AMOLED kullanıyorum pls ye geçiş yapsam kalite farkı yaşar mıyım? Veya daha soluk bir görüntü mü alırım? Bende siyahlar tam siyah o telefonda da olur mu? SAR değeri problem yaratır mı? Çok soru sordum ama yanıtlarsanız çok sevinirim.
M23 kesinlikle tavsiye etmem okuduğum yorumlara göre 2-3 fotoğraf açarken bile kasıyor diyorlar. Realme 8 almanızı öneririm.

M.23 kesinlikle tavsiye etmem okuduğum yorumlara göre 2-3 fotoğraf açarken bile kasıyor diyorlar. Realme 8 almanızı öneririm.

Ben ünlü sayılabilecek bir YouTube kanalında çok iyi olarak tanıtıldığını gördüm ve buna istinaden sordum ama demek ki biraz fazladan övmüşler. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.

M.23 SAR değeri sorun olmaz, lakin ekran olarak kötü pls de değil TFT ekran var. Daha önce AMOLED ekran kullanmamışsan sorun olacağını düşünmüyorum senin için.

Şu an super AMOLED 60Hz kullanıyorum M.23'te pls 120Hz gördüm. Hz'den ziyade bu siyahlar tam siyah renkler daha canlı olayı super AMOLED de var pls de bu durum değişir mi? Yani telefona para verdikten sonra çakma ekran gibi kullanmak pek iç açıcı olmayacaktır ondan dolayı sordum. İlginiz için çok teşekkür ederim.

AMOLED ekranı mumla ararsın. M.23 pls değil, TFT ekran. Ekran fark eder açıkçası.

Aynen hocam baktım da always on display (hep açık ekran) özelliği bile yokmuş ya TFT ve SAR değeri de cabası 4 GB RAM hadi yine RAM Plus'la vs idare edilir ama ekranı ve SAR değeri beni telefondan biraz soğuttu haklısınız teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı