2. el temiz 6S Plus hala alınır mı?

6 serisi artık alınmaz, neden?
-Pil düşük,
-Depolama düşük,
-Performans düşük,
-Telefon kocaman olmasına rağmen kasa oranı düşük olduğu için ekran küçük,
-Yaşlı telefon üzerinden 5 sene geçmiş.
Yani diyeğim şu ki, 2500TL ben bir Note 9 Pro alır ve keyfime bakardım. Ama yine de sen bilirsin.

Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum. Özellikleri İphone 8 ile yarışır durumda. Bataryası 2 gün gidiyor, 19:9 ekranı var, film izlerken dev gibi oluyor. Marka bağımlısı olmayın.

Pili göz önünde bulundurman lazım. Film izleyeceksin sonuçta. O paraya da mutlaka 2-3 ay bile olsa garantili olsun. Amaç 4-5 yıllık telefonu almamak.

Fiyatı da 2.000'den aşağı pek yok. 1.300 yazmışlar ama imkansız. Ben 6s bakıyorum o fiyata 5 yıllık olanlar var ki plus çok çok zor.

Arkadaşlar tavsiyenize uyup 0 xiaomi redmi note 9 almaya karar verdim. İnşallah mediatek işlemci üzmez. Teşekkürler

iPad alın derim film izleyecekseniz.
Şöyle bir gerçek var ki 5 yaşına basacak olan 6S serisi iOS 14 alacak ve hala hızlı bir cihaz günümüzdeki birçok 2000 TL'lik anroidden hızlıda alacağınız Android cihaz 2 güncelleme alacak sonra piyasadan çabuk düşecek bir zamanlar 6S rakibi Samsung S6 LG G4 gibi cihazların durumu ortada. Bu yüzden Android cihaza 3000 TL bile vermem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…